Yapı Kredi, Vakıfbank ve Denizbank açıkladı: İpoteksiz, Kefilsiz Kredi!

Yapı Kredi, Vakıfbank ve Denizbank açıkladı: İpoteksiz, Kefilsiz Kredi!

Üç bankadan aynı duyuru geldi, halk derin bir nefes aldı. İpoteksiz ve kefilsiz kredi veren bankalar listesine Yapı Kredi, Vakıfbank ve Denizbank katıldı. Pandemi döneminde zor durumda kalan vatandaş için anında kredi imkanı sunan bankaları sizler için haberleştirdik. Siz de kefilsiz kredi çekmek istiyorsanız detaylar haberimizde…

Yapı Kredi, Vakıfbank ve Denizbank’tan kefilsiz kredi çekmek için kredi puan notlarınızın uygun olması gerekmektedir. Geçmiş dönemden kredi borcu olanlar ve kredi kartı borcunu ödemeyenler bu kredilerden yararlanamazlar. Kredi notunuz yüksekse ve krediye ihtiyacınız varsa kefilsiz bir şekilde 100 bin liraya kadar kredi kullanabilirsiniz. İhtiyaç kredisi olarak açıklanan kefilsiz krediler için başvurunuz hemen incelenecek ve onay durumunda size bilgi verilecektir.

YAPI KREDİ BANKASI KEFİLSİZ KREDİ FIRSATI

Yapı Kredi Bankası’ndan kefilsiz kredi alabilmek için Yapı Kredi internet sitesi, mobil şubesi veya fiziksel şubeye gitmeniz gerekmektedir. Pandemi döneminde evden çıkmamak için mobil şube veya resmi internet sitesinden anında kefilsiz krediye başvurabilirsiniz. Yapı Kredi Bankası’nda hesabınız varsa ve kredi notunuz yüksekse 200 bin liraya kadar kefilsiz kredi çekebilirsiniz. Onaylanma durumunda tutar direkt hesabınıza yatırılmaktadır. 3 ay erteleme ve 36 ay vadeyle kefilsiz kredi Yapı Kredi Bankası’nda.

VAKIFBANK KEFİLSİZ KREDİ FIRSATI

Vakıfbank’tan alacağınız kefilsiz krediler, ihtiyaç kredisi olarak bilinmektedir. Yapı Kredi gibi Vakıfbank’ta kredinizi 36 aya kadar vade fırsatı sunuyor. 100 bin liraya kadar kefilsiz kredi başvurusu yapabilirsiniz. Eğer emekli iseniz, maaş hesabınızı Vakıfbank’a taşıdığınız taktirde kredi notuna bakılmaksızın kredi alma imkanınız olabilir. Çalışanların sigortalı olması kredi alabilmesinde rol oynamaktadır. Kredi başvurunuzu mobil şube, internet sitesi veya şubeden yapabilirsiniz.

DENİZBANK KEFİLSİZ KREDİ FIRSATI

Denizbank kefilsiz kredi başvurularına en hızlı cevap veren bankalar arasındadır. Kredi başvurunuzu yaparken kredi notunuzu da göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Eğer kredi notunuz yüksekse hemen SMS ile krediye başvurabilirsiniz. “KREDIM” “TC Kimlik Numarası” yazıp 3280’e kısa mesaj göndererek kefilsiz kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Krediniz onaylanması durumunda size en yakın Denizbank şubesinden kredinizi çekebilirsiniz. Denizbank kefilsiz olarak 55 bin lira kredi vermektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum