Yapı Kredi'den Dev Kampanya! 3 Ay Ertelemeli Kredi Fırsatı! İhtiyaç Kredisi Başvuruları Başladı! İşte Ayrıntılar...

Yapı Kredi'den Dev Kampanya! 3 Ay Ertelemeli Kredi Fırsatı! İhtiyaç Kredisi Başvuruları Başladı! İşte Ayrıntılar...

Yapı Kredi bankası 3 ay ötelemeli ve uygun faiz oranıyla ihtiyaç kredisi paketini açıkladı. Başvuru şartları ve ödeme koşulları nelerdir?

Yapı Kredisi İhtiyaç Kredisi Detayları

Pandeminin oluşturduğu ekonomik etkiler nedeniyle bankalar vatandaşlara destek olmak amacıyla uygun vade ve faiz oranlı kredi paketleri açıklıyor. Paket açıklayan bankalar arasına Yapı Kredi bankası da katıldı.36 ay vade imkanı sunan kredi paketine vatandaşların yoğun ilgisi oluştu. Kredinin tutarı ise vatandaşların gelir durumuna göre değişmektedir. Ayrıca almış olduğunuz ihtiyaç kredisinde 3 taksit erteleme fırsatı sunuluyor.

Ayrıca Yapı Kredi bankası tüm kredileri tek bir çatı altında toplama imkanı sunuyor. Herhangi bir bankaya kredi borcunuz var ise Yapı Kredi’nin açıklamış olduğu ihtiyaç kredisi paketiyle birlikte tüm borçları tek bir çatı altında toplamış olabilirsiniz. 

İşte Başvuru Şartları

Kredi başvurusu yapmak için banka tarafından istenen belgelerin eksiksiz şekilde sağlanması gerekiyor.

Başvuru Nasıl ve Nereden Yapılır?

Yapı Kredi cep şube uygulamasıyla ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Ayrıca sms ile de şubeye gitmeden başvuru yapılabiliyor. 

Yapı Kredi ihtiyaç kredisine SMS ile başvurmak için “kredi türü (boşluk) TCKN (boşluk) aylık geliriniz” yazıp 4411’e göndermeniz gerekmekte. 

444 0 444 Yapı Kredi çağrı merkezi üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurunuzu yapabilirsiniz. Alacağınız sonuca göre şubeye giderek veya mobil asistanız ile yeni hesap açarak ihtiyaç kredinizi kullanabilirsiniz.

Ayrıca Yapı Kredi ihtiyaç kredinize ATM üzerinden de başvuruda bulunabilirsiniz.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.