Ziraat Bankası, Akbank ve İş Bankası Müjdeyi Verdi! Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi Müjdesi Bankalar Tarafından Verildi! İşte, Başvuru Şartları…

Ziraat Bankası, Akbank ve İş Bankası Müjdeyi Verdi! Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi Müjdesi Bankalar Tarafından Verildi! İşte, Başvuru Şartları…

Mart ayına sayılı günler kala ihtiyaç kredisi kampanyalarıyla ilgili bilgiler bankalar tarafından verildi. Pek çok banka tarafından 75 Bin TL’ye kadar kredi 36 ay vade ile ihtiyaç sahiplerine sunulmaktadır.

Bankalar müjdeyi verdi! Bankalar tarafından 75 Bin TL’ye kadar kredi 36 ay vade ile sizlere sunulmaktadır. Bankalar tarafından ihtiyaç kredisi teklifleri arasında Enpara, İş Bankası, Ziraat Bankası ve Akbank vasıtasıyla faiz oranları belli oldu. İhtiyaç kredisi çekecek olan kişiler çoğunlukla bankaların kredi hesaplama araçları üzerinden kredi hesaplaması yapmaktadır. 36 aya varan fırsatlarla cazip teklifler siz değerli müşterilere sunulmaktadır. Pek çok banka 75 Bin TL’ye kadar 36 ay vade ile kredi imkanını sizlere sunmaktadır.

Garanti BBVA İhtiyaç Kredisi

Garanti bankası tarafından uygun faizlerle ihtiyaç kredisi verilmektedir. 36 ay vade ile 15 Bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisinde faiz oranları %2.02 olurken, 25 bin TL’ye kadar olan kredide faiz oranı %1.93 olmaktadır. 100 Bin TL’ye kadar kredi 36 ay vade ile verildiğinde faiz tutarı %1.49 olarak belirlenmiştir.

Akbank İhtiyaç Kredisi

Akbank’ta ihtiyaç kredisi çekilen meblağa göre farklılık göstermektedir. 10 Bin TL krediyi 36 ay vade ile çektiğinizde faiz oranı %1.90 olarak belirlenirken, 50 Bin TL kredi çekip yine aynı vadeyi yaptığınızda faiz oranı %1.56 olarak belirlenmiştir.

0x0-cepleri-rahatlatacak-ferah-kredi-mujdesi-basvurana-adeta-ilac-oluyor-basvuru-sartlari-belli-oldu-1614449649888.jpg

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi

Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç sahiplerine verilen tüketici kredisinde faiz oranı %1.64 olarak belirlenmiştir.

İş Bankası İhtiyaç Kredisi

İş bankasında eğer 75 Bin TL kredi çekip 36 ay vade yaptıysanız faiz oranı %1.50 olmaktadır. Aylık ödeyeceğiniz taksit miktarı ise 2848 TL civarında olmaktadır.

Enpara İhtiyaç Kredisi

Enpara.com üzerinden dijital bankacılık yoluyla kredi başvurusu yaptığınızda eğer 75.000 TL civarında para çekip 36 ay vade yaparsanız faiz oranı %1.65 civarında olmaktadır. Bu meblağda kredinin ödemesi de 2933 TL civarında olmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.