Ziraat bankası, çalışan emekli fark etmez anında 3.000 TL verecek hemen ATM'ler den çekebilirsiniz

Ziraat bankası, çalışan emekli fark etmez anında 3.000 TL verecek hemen ATM'ler den çekebilirsiniz

Ziraat Bankası müşterisi olan kişilere de acil ihtiyaçların giderilmesi için başvuru yapan herkese anında 3 Bin lira veriyor. Ayrıca bu parayı da Ziraat ATM’lerinden hemen çekebiliyorsunuz.

Bankacılık ürünleri dijital yollar sayesinde en hızlı alınabilir bir çözüm yolu sunuyor. Para ihtiyacının karşılanması için ilk adres olan bankalar bu anlamda kendi müşterilerine de ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Ziraat Bankası müşterisi olan kişilere de acil ihtiyaçların giderilmesi için başvuru yapan herkese anında 3 Bin lira veriyor. Ayrıca bu parayı da Ziraat ATM’lerinden hemen çekebiliyorsunuz. 

Ziraat Bankası müşterisiyseniz ülke çapında en çok banka şubesi ve bankamatik ağı ile hizmet alıyorsunuz demektir. Burada alacağınız hizmetlerden birisi de para ihtiyacınızı hızlı bir şekilde gidereceğiniz nakit avanslar. Ziraat Nakit avansı kullanan insanlar hesaplarında limitleri olduğu takdirde başvuru yaparak uygun faiz koşullarında ve vadelerde aldığı parayı geri ödeme imkanı buluyor. 

Ziraat Bankası Nakit Avans Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankkart Combo Kredi Kartı kullanıcısıysanız başvuru yaparak paranızı almanız saniyeler kadar sürüyor. Bu hizmeti alabilmeniz için Ziraat internet ve mobil bankacılığını kullanabilir yada ilk Ziraat ATM üzerinden bankamatik kartınız ile başvuru yapabilirsiniz. Alacağınız kredi tutarını da anında çekerek harcama imkanınız oluyor. Aldığınız buradaki nakit avans, kredi kartı limiti üzerinden gerçekleşirken maksimum 12 ay vade ile çekebiliyorsunuz. Çektiğiniz tutarın vadesi uzatılamazken aynı zamanda maddi açıdan uygun olduğunuz takdirde daha kısa dönemlerde de kapatmanız söz konusu olabiliyor. Bu nedenle para ihtiyacında başvuru yapabileceğiniz adreslerden birisi Ziraat Ek hesapları oluyor. 

Banka Şubesinden Başvuru

Ziraat Bankası şubelerinde hesabınız olmasına rağmen henüz kartınız, ek hesabınız ve kredi kartınız yoksa burada başvuru yaparak 3 Bin lira nakit avans hizmeti yine alabilirsiniz. Ancak başvurunun banka şubesi üzerinden yapılması gerekiyor. Burada sizden gelir bilgisi, belgesi gibi hususlar talep edilebilir. Hatta sizin kredi notunuz ve diğer hususlarda incelenmesi mümkün. Ancak  ileriki dönemde ihtiyaçlarınıza anlık çözümler alabilmeniz için şimdiden Ziraat şubelerinde hesap açtırmanız, bu hesaba nakit avans tanımlaması yapmanız da önem arz edebilir. 

Acil para ihtiyacı yaşayan bireyler olarak her daim karşımıza çıkabilir. Bu gibi durumlarda hızlı çözüm yolları birer tüketici olarak en ihtiyaç duyduğumuz hususlardan birisi. Bu anlamda sizde ihtiyaçlarınızı Ziraat Bankası Nakit Avansı, Ek Hesapları ve diğer bankacılık ürünleri üzerinden kullanabilirsiniz
 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.