Ziraat Bankası Duyurdu! Günde Sadece 20 TL ye 20 bin TL!

Ziraat Bankası Duyurdu! Günde Sadece 20 TL ye 20 bin TL!

Pandeminin uzun sürmesinden ve bu sürecin sağlığın yanı sıra aynı zamanda ciddi bir ekonomik sıkıntıda dünya çapında yaşanmaktadır. Durumun böyle olmasıyla birlikte ülkemizde de oldukça ciddi bir ekonomik sıkıntı yaşanmaya başlanmıştır.

Pandeminin uzun sürmesinden ve bu sürecin sağlığın yanı sıra aynı zamanda ciddi bir ekonomik sıkıntıda dünya çapında yaşanmaktadır. Durumun böyle olmasıyla birlikte ülkemizde de oldukça ciddi bir ekonomik sıkıntı yaşanmaya başlanmıştır. Devlet bankaları yaşanan bu sıkıntıyı her gün farklı kampanyalarını duyurarak aşması için vatandaşlara yardımcı olmaktadır.

Salgın sebebiyle işi bozulmuş olan, kredi kartlarını ve kredilerini ödeyememiş olan birçok kişi bulunmaktadır. Bu ödemesi son derece basit olan kredi ile vatandaşlar hızlı bir şekilde borçların kapatabilmektedir.

Maaşını Ziraat Bankasından Alanlar

Ziraat Bankası tarafından maaşını almakta olan vatandaşlara özel olarak sunulmakta olan kredi ile birlikte günde 25 TL gibi küçük bir para ile 20 bin liranın alınması mümkün olmaktadır. Banka üzerinden maaşını almakta olanlar bu kampanyalardan faydalanmaktadır. Bunun dışındaki müşteriler diğer kredi kampanyalarından istifade edebilir. Çalışanın Artısı Kredi Paketi ile nakit ihtiyacını karşılayan vatandaşlar ayrıca bu özel kredi ile birlikte aynı zamanda konut kredisi de alabilmektedir.

Verilen bu cazip kredi ile birlikte 760 TL ödeme yapılmak suretiyle 20 bin lira gibi önemli bir miktarın kullanılması sağlanabilmektedir.

Kampanya detayları

screenshot-10.jpg

Krediyi kullanan vatandaşlara hayat sigortası yapılması zorunluluğu bulunmaktadır. Buna göre 35 yaş üzerinde bulunan bir vatandaş tüketici kredisi kullanmak istemesi durumunda 40 TL konut kredisi kullanmak istemesi durumunda 110 TL sigorta ücreti ödemesi gerekmektedir.

Uygulanacak olan bu cazip kredi kampanyasından Bankkart sahibi olan veya bu karta başvuru yapmış olan vatandaşlar başvurabilmektedir. Bunun yanı sıra bankanın hizmetleri arasında bulunmakta olan BES, AZG, İnternet Bankacılığı, KASKO, Konut Sigortası, DASK, Eşya Sigortası ve Klasik Sivil Yangın Sigortası içerisinden 2 tanesini kullanmakta olan vatandaşlar başvuru yapabilmektedir.

Konut kredisiyle ilgili olarak da Bankkart sahibi olan veya bu karta başvuru yapmış olan vatandaşlar aynı şekilde bu krediden istifade edebilecektir. Bunun yanı sıra BES, AZG, İnternet Bankacılığı, KASKO, Konut Sigortası, DASK, Eşya Sigortası ve Klasik Sivil Yangın Sigortası içerisinden 3 tanesini kullanmakta olan vatandaşlar başvuru gerçekleştirebilmektedir. Kampanyadan maaş müşterileri faydalanabilir.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.