Ziraat Bankası emeklilere Ramazan bayramı müjdesini verdi! Kredi bayramı yaşatacak..

Ziraat Bankası emeklilere Ramazan bayramı müjdesini verdi! Kredi bayramı yaşatacak..

Kamu bankası Ziraat, maaş ödemeleri bankasından alan müşterilerine özel kredi kampanyasını başlattı. Emekli maaşını Ziraat’ten çekenler için başlatılan bu kampanyada nakit ihtiyaçları avantajlı koşullar ile karşılanıyor. Peki emeklilere özel bu kredi kampanyasının detayları nelerdir, nasıl başvurulur, faiz oranı ne kadar? İşte detaylar...

Emekli Maaşını Ziraat’ten Çekenler Rahat Bir Nefes Alacaklar

Ziraat Bankası’nda emekli maaş müşterisi olan vatandaşlar düşük faizli kredi kampanyasından faydalanabilecekler. Avantajlı koşulların uygulandığı bu kredi kampanyasında dijital kredi ürünleri ile şubeye gitmeye gerek kalmadan kredi çekilebilmektedir. Üstelik kredi tahsis ücreti, yıllık maliyet oranları, taksit tutarı gibi öğeler de yine emekli vatandaşların bütçesini sarsmayacak büyüklükte.

20 Bin TL Krediye Tam 36 Ay Vade

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından verilen karara göre ihtiyaç kredileri için artık olabilecek maksimum vade süresi 36 ay olarak belirlendi. Ziraat Bankası’nın emekli maaş müşterileri de 36 aya varan vadeler ile ihtiyaç kredisi çekebilecekler. Kredi için uygulanan vade süresi 36 ay olurken aylık yüzde 1.51 faiz oranına sahip.

Örnek verecek olursak; 20 bin TL kredi, yüzde 1.51 faiz ve 36 vade ile çeken bir emeklinin aylık ödeyeceği taksit miktarı 761.16 TL’dir. Kredide alınan tahsis ücreti miktarı ise 100 TL’dir.

Krediden Kimler Faydalanabilecek?

Kredi paketinden faydalanabilecek müşteriler sadece Ziraat Bankası emekli maaş müşterileridir. Söz konusu faiz oranlarından faydalanabilmek için ise emekli maaş müşterisinin; Bankkart, KMH ve Talimat Ürünlerine sahip olması ya da başvurması gerekmektedir.

İlginizi çekebilir...

Hem Kamu Hem Özel! Aidat Almayacaklar

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.