Ziraat bankası, Halkbank ve Denizbank emekliye 50 bin lira kredi verecek! Faiz oranlarını düşürdü! 3 Ay ertelemeli 36 ay vade

Ziraat bankası, Halkbank ve Denizbank emekliye 50 bin lira kredi verecek! Faiz oranlarını düşürdü! 3 Ay ertelemeli 36 ay vade

Emeklilere 50.000 liraya kadar kredi imkanı! Ziraat bankası, Halkbank ve Denizbank Hemen onaylı düşük faizli! Bankalar tarafından tasarlanmakta olan emeklilere özel kredi için onay geldi. Emekli vatandaşlarımız, 50.000 liraya kadar düşük faiz imkanlarıyla nakit ihtiyaçlarını giderebilecekler.

Bankalar tarafından tasarlanmakta olan emeklilere özel kredi için onay geldi. Emekli vatandaşlarımız, 50.000 liraya kadar düşük faiz imkanlarıyla nakit ihtiyaçlarını giderebilecekler. Üstelik çalıştığınız banklara gerekli başvuruları yaparak emekli krediniz için anında onay alabilirsiniz.

Emeklilere özel olarak çıkan 50.000 liralık kredi imkanı, milyonlarca vatandaş tarafından sevinçle karşılandı. Emekliler, maaşlarını aldıkları bankalardan kredi çekerek hem nakit sorunlarını çözecekler hem de kredi kartlarına olan borçlarını ödeyebilecekler. Biz de sizler için emeklilere özel düşük faizli hemen onaylı kredi imkanının merak edilen detaylarını derledik.

Ziraat Bankası Emeklilere 50.000 Liralık Kredi Verecek

Ziraat Bankası, yakın zaman önce sadece emekliler için olan 100.000 liralık kredi kampanyasını onayladığını duyurdu. Bu kampanya bünyesinde Ziraat Bankası ile çalışmakta olan emeklilerin düşük faiz oranlarıyla birlikte ilk taksit tutarlarında 90 gün erteleme fırsatını da kullanabilecekleri duyuruldu.

Ziraat Bankası bünyesinde aldığınız kredi imkanı ile hem diğer kartlara olan borçlarınızı kapatabilir hem de nakit ihtiyacınıza anlık çözümler geliştirebilirsiniz. Ayrıca Ziraat Bankası, emekli vatandaşların eski dönemlerdeki kredi notu düşük olsa bile kredi vermeye devam edeceğini duyurdu. Siz de Ziraat Bankası resmi adresinden veya resmi şubeler bünyesinden kredi talebinizi kolayca oluşturabilirsiniz.

Ziraat bankası BDDK'nın yeni çıkardığı yasa ile 50.000 TL ve altı krediler için 36 ay vade bulunmaktadır. 50.001 TL için ise 24 ay vade ile kredi vermektedir. 

Emekliye ihtiyaç kredisi oranı Merkez bankasının faiz indirimi ile birlikte emeklilere de indirim gelmiş oldu. Buna göre, 1,63 oranında faiz oranı ile verilmekte.

Yıllık Maliyet oranı faiz tahsis ücreti ve vergiler temel alınarak hesaplanmıştır. 35 yaş için hesaplanan 1 yıllık ortalama sigorta masrafı tüketici kredisi için 39,67-TL, konut kredisi için 108,19.-TL'dir.

Denizbank’tan Emekliye 50.000 Liralık Kredi Sözü!

Denizbank firması da emekliler için geçerli olan 50.000 liraya kadar kredi imkanını onayladığını açıklamıştır. Ayrıca banka, emekliler için 50.000 liralık kredinin daha öncede sunulduğunu, daha fazla kredi imkanı için ipotek şartını gözettiğini bildirmiştir.

Bu nedenle Denizbank bünyesinden yüksek miktarda kredi çekmek istiyorsanız Denizbank müşterisi olmanız veya ipotek sağlamanız gerekmektedir. Denizbank, sağlamakta olduğu kredinin yanı sıra emekliler için ilk taksitlerinde 3  ay erteleme ve toplamda 36 aylık bir vade kampanyasını da gerçekleştireceğini duyurmuştur.

Halkbank 50.000 Liralık Kredi Kampanyasını Duyurdu!

Emekliye 50.000 liralık kredi kampanyasını en son duyuran firmalardan biri de Halkbank oldu. Halkbank, kredi kullanmak isteyen vatandaşlarımız için ilk taksit koşuluyla 3 ay erteleme ve 36 aya varan vade imkanlarını da sunacağı açıkladı.

Siz de Halkbank’tan yüksek kredi imkanlarını düşük faizlerle almak istiyorsanız resmi internet sitesine veya şubelere erişim sağlayabilirsiniz.

Halkbank emeklilere özel ihtiyaç kredisi faiz oranlarında iki farklı seçenek sunmakta. Halkbank müşterisi olan emekliler için faiz oranları yüzde 1,58 oranında Halkbank müşterisi olmayan emeklilere ise yüzde 1,63 oranında ihtiyaç kredisi sağlamaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.