Ziraat Bankası Hesabı Olanlar Müjde! Herkes 200 TL Alabilir..! İşte, Detaylar…

Ziraat Bankası Hesabı Olanlar Müjde! Herkes 200 TL Alabilir..! İşte, Detaylar…

Ziraat bankası kartı olanlar müjde! Ziraat Bankası kartı olan kişiler için birbirinden farklı kampanyalar sunulmaya devam ediliyor. Bildiğiniz üzere halkımız salgın döneminde bazı ekonomik sıkıntılar çekmiştir. Bu zorlu günlerde sıkıntılarını azaltmak için bankalar tarafından yeni fırsatlar sunulmaktadır. İşte, detaylar…

Ziraat bankası müşterisi olan kişilere birbirinden farklı kampanyalar sunulmaya devam ediliyor. Bu nedenle vatandaşlar salgın döneminde zorlanmadan birçok avantaj sahibi olabiliyorlar. Bankalar tarafından insanların ekonomik sıkıntısı giderilmesi için bazı paketler sunulmaya devam ediliyor. Bunlara ek olarak:

  • Ekonomik durumu kötü olanlara sunulan imkanlar,
  • Vatandaşın sıkıntısına göre verilen kampanyalar olmaktadır.

Ziraat Bankası Müşterisi Olanlar Müjde!

Ziraat bankası kartı ya da kartları nakit olarak kullanılabilecektir. Öncelikle hemen herkes tarafından tercih edilen banka kartı artık fiziki ihtiyaçlarda da kullanılmaktadır. Son zamanlarda ülkemizin hemen her kentinde görülen hırsızlık ve kayıp gibi durumlar artış gösterince vatandaşlar yanında nakit taşımayı tercih etmemektedir. Ziraat bankası tarafından yapılan son kampanyaya göre 2500 TL ve üzeri alışveriş yapan kişiler için 200 TL indirim yapılacaktır.

Ziraat bankası müşterisi olan kişiler belirli miktarda alışveriş yaptığı takdirde bir takım indirime tabi tutulurken ayrıca belirlenen alışveriş tutarını sağlayan kişilere nakit para temin edilmesi gibi durumlarda söz konusu olmaktadır. Özellikle Arçelik ve Beko gibi markalarda geçerli olan bu kampanyalar, ev dizecek ya da beyaz eşyasını yenileyecek kişilerin bir nebze de olsa feraha ermesine neden olmaktadır. Ziraat bankası indirimlerini siz de takip ederek pek çok kampanyadan gönül rahatlığı ile faydalanabilirsiniz. Biz sizlere sondakika7.com olarak en güncel kampanyalardan bahsedeceğiz. Bizi takipte kalarak her kampanyadan haberdar olabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum