Ziraat bankası SGK, SSK emeklilerine 3.000 TL ödeme yapacak! Haber şimdi geldi

Ziraat bankası SGK, SSK emeklilerine 3.000 TL ödeme yapacak! Haber şimdi geldi

SSK, Bağ-Kur tüm emekliler için bankalardan dev adım geldi. 3000 TL'ye kadar ödeme yapılacak. Kampanya duyurusu gece yapıldı. İşte detaylar...

Ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlar sürekli olarak bu güncel banka kampanyaları takip ediyor. Emekli olan kişilerde yaptıkları kampanyalar ile birlikte emekli maaşları üzerinden nakit ödeme alabiliyor. Emekli olan kişiler ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorlarsa yüksek limitli kredi kullanabilir acil nakit ihtiyaçları var ise 3 bin TL'ye kadar nakit avans limitleri ile işlem yapabilirler. Acil nakit ihtiyacınızın olması durumunda Ziraat Bankası ve diğer kamu bankaları emekli maaşı hesabınız üzerinden sizlere 3000 TL artı para verecek. 

EMEKLİYE 3.000 TL

Ziraat Bankası üzerinde emekli maaşı hesabınız var ise hemen internet bankacılığı şifresi olarak bu banka üzerinden artı para kullanabilirsiniz. Ziraat Bankası üzerinden internet bankacılığı şifresi ile birlikte işlem yapacak olan kişiler kendi mobil uygulamasına giriş yaparak buradan artı para başvurusunda bulunabilir. 

Ziraat Bankası gibi diğer kamu bankaları var Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler ilk taksit ödemelerinde 3 ay ertelemeli toplamda 36 ay vadeli olarak şu kredileri kullanabileceklerdir. Ziraat Bankası 3.000 TL nakit avans verdiği zaman 12 ay vadeye kadar işlem yaparken 3000 TL ihtiyaç kredisi kullanırsanız 36 ay vadeye kadar geri ödemesini yapabilirsiniz. Özel bankalarda Banka hesabı olan kişilerde mobil uygulamaya giriş yaparak internet bankacılığı üzerinden kredili mevduat hesabı başvurusu yapabilir. Emekli olan kişilere yapılan bu duyuru ile birlikte acil para ihtiyacınızın olduğu zaman istediğiniz gibi bu parayı ATM üzerinden kullanabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.