Ziraat Bankası Üçlü Kredi Veriyor! Bir Başvuru Yap Hepsini Hemen Al

Ziraat Bankası Üçlü Kredi Veriyor! Bir Başvuru Yap Hepsini Hemen Al

Ziraat Bankası kredi piyasasına yenilikler getirmeye büyük bir hızla devam ediyor. Yapılan açıklamalarla birlikte kredi kullanmak isteyen milyonlarca kişiyi şaşırtmaya ve ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Ev almak isteyen veya araba almak isteyenlere oldukça büyük imkanlar sunuluyor.

Ziraat Bankası kredi piyasasına yenilikler getirmeye büyük bir hızla devam ediyor. Yapılan açıklamalarla birlikte kredi kullanmak isteyen milyonlarca kişiyi şaşırtmaya ve ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Ev almak isteyen veya araba almak isteyenlere oldukça büyük imkanlar sunuluyor. Banka ihtiyacın ne olduğu ile ilgilenmeden müşterilerine ciddi oranda krediler vermeye devam edeceğini belirterek 3 lü olarak tabir edilen ve neredeyse dünyada eşi ve benzeri görülmemiş bir krediyi müşterilerine vereceğini açıkladı.

Bankanın Kredileri

screenshot-1.jpg

Banka kredilerini ev almak isteyenlere, araba almak isteyenlere ve bunun yanı sıra her hangi bir ihtiyaçla bağlantılı olarak istedikleri ihtiyacı karşılamak isteyenlere özel olarak vermektedir. Kredilerin özellikleri şu şekilde özetlenebilir.

Ev kredisi kullanmak isteyenlere 120 ay vade uygulanacak. Kredi için uygulanacak olan faiz onarı 1,37 olarak belirlendi. Kredi için 100 bin liralık ödeme planına göre değerlendirme yapılacak olursa 500 TL tahsis ücreti bulunmaktadır. 100 Bin TL kredi kullanacak olan vatandaş aylık olarak ödemesi gereken miktar 1702 TL dir.

Araba kredisi kullanmak isteyenlere 60 ay vade uygulanacak. Kredi için uygulanacak olan faiz onarı 1,54 olarak belirlendi. Kredi için 20 bin liralık ödeme planına göre değerlendirme yapılacak olursa 100 TL tahsis ücreti bulunmaktadır.

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenlere 36 ay vade uygulanacak. Kredi için uygulanacak olan faiz onarı 1,54 olarak belirlendi. Kredi için 20 bin liralık ödeme planına göre değerlendirme yapılacak olursa 100 TL tahsis ücreti bulunmaktadır. 20 Bin TL kredi kullanacak olan vatandaş aylık olarak ödemesi gereken miktar 765 TL dir.

Piyasanın en uygun Kredisi

Verilen kredi değerlendirmeye alındığında piyasa koşularında verilmekte olan en uygun kredi olduğu anlaşılmaktadır. Vatandaşlar kredinin oranlarından oldukça memnun olduklarını sosyal medya hesapları üzerinden belirtmektedir.

 

 

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum