Ziraat Bankasından Dev Faiz İndirimi. 100 Bin Liraya Kadar 0,55 Faizle Borçlarınızı Yapılandırın Kapatın.

Ziraat Bankasından Dev Faiz İndirimi. 100 Bin Liraya Kadar 0,55 Faizle Borçlarınızı Yapılandırın Kapatın.

Bankalara olan kredi ve diğer bankacılık ürünleri borçları yüzünden ödeme yükü artan esnaf kişilere Ziraat Bankası borç kapatma kredisi 0,55 faiz oranı ile verileceği duyuruldu.

Bankalara olan kredi ve diğer bankacılık ürünleri borçları yüzünden ödeme yükü artan esnaflara Ziraat Bankası borç kapatma kredisi müjdesi verdi. Günümüzde yüksek faiz oranları ile ödemekte zorluk çekenler için daha düşük faiz oranları ile sağlanacak krediler sonrası esnaf olan vatandaşlar daha rahat ödeme imkanı bulurken aynı zamanda nefes alacak. 

Düşen faizler sonrası her gün yeni müjdeli haberler alan vatandaşlar kendisine en uygun olan hizmeti alarak avantaj sağlamaya çalışıyor. Bu anlamda bir müjdeli haber de bankalara olan borçlarını kapatmak isteyenler için geldi. Faiz oranlarının 1,40 seviyelerinin üzerinde olmasına karşın Ziraat Bankası yaptığı duyuru ile borç kapatmak isteyen vatandaşlara 0,55 oranı ile kredi sağlayacak. Sağlanacak kredide tutar ise 100 Bin lira olacak. Devlet bankaları eliyle yapılacak olan bu kredi ürününü ilk önce Ziraat Bankası açıkladı. Yapılan duyuruda Borçlarını kapatmak isteyen esnaf vatandaşlara 0,55 oranı ile kredi verileceği duyuruldu. 

100  Bin Liraya Kadar Borç Kapatma

Bu anlamda daha önceden bankalardan kredi çekmiş ve taksitlerini halen ödeyen esnaf vatandaşların 100 bin liraya kadar olan borçlarını yapılandırma şekliyle yeni çekilecek krediler ile kapatılacak. Bu kredilerde faiz oranı ise 0,55 olması yüksek orandan çekilen faizlerin kapatılarak daha uygun şartlarda yenilenmesi anlamına geliyor. 

Borç yapılandırma kredisi diğer bankalarında verdiği hizmetler arasında bulunuyor. Ancak faiz oranı ile en doğru yapılandırmayı bulmak önemli. Bazı bankalar yapılandırma için daha yüksek faiz talebinde bulunabiliyor. Örneğin aynı banka % 1,53 İle yeni kredi verirken yapılandırma talebinde bulunmanız halinde sizlerden % 1,99 oranında faiz talep ediyor. Bu durumda yapılandırmanın da bir anlamı kalmamış oluyor. 

Başvuru Banka Şubelerinden

Güncel olarak Ziraat Bankası borç kapatma kredisinden faydalanmak isteyenler başvuru yapması ve bankanın şartlarını da yerine getirmesi gerekiyor. Burada özellikle borcun ödenmesinin devam etmesi önemli. Ödenemeyen borçlardan dolayı yasal takip aşamasında olan kişiler için banka yapılandırmayı kabul etmeyebilir. Bu durumda mutlaka banka ile iletişime geçmek doğru olur. Ancak tüm şartları taşıyor olanların borç kapatma kredisine başvuru adresi sadece Ziraat Bankası şubeleri.
 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.