Karantina günlerinde izlenebilecek en iyi Netflix dizileri..! Full HD dizi izle

Karantina günlerinde izlenebilecek en iyi Netflix dizileri..! Full HD dizi izle

Karantina da izlemek için bir türlü dizi bulamıyorsanız sizler için hazırladığımız ‘’En iyi Netflix dizi önerileri’’ listesine göz atabilirsiniz. Dünya genelinde ses getirmeyi başaran yapımlar, bilim kurgu, drama, aşk ve romantik, komedi, belgesel gibi hayatı sorgulatan ve çığır aşan çok sayıda dizi içeriği bulunuyor!

Netflix kaliteli içerikleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Özellikle de pandemi sürecinde kullanıcıların daha yoğunluklu kullandığı bir platform haline gelmesi de şaşırtıcı değildir. Sürekli yenilenen yerli, yabancı dizileri adeta insanı bambaşka dünyalar sürüklüyor. Karantina da izlemek için bir türlü dizi bulamıyorsanız sizler için hazırladığımız ‘’En iyi Netflix dizi önerileri’’ listesine göz atabilirsiniz.  Dünya genelinde ses getirmeyi başaran yapımlar, bilim kurgu, drama, aşk ve romantik, komedi, belgesel gibi hayatı sorgulatan ve çığır aşan çok sayıda dizi içeriği bulunuyor!

Netflix nasıl kullanılır? Üyelik işlemleri

Dizi ve film severler ve aynı zamanda Netflix üyeliği bulunmayanlar için en iyi dizi listesini aktarmadan önce kısaca Netflix ve Netflix üyeliği hakkında detaylara yer vermek daha doğru olacaktır. Netflix en yalın tanımıyla reklamsız bir şekilde, aylık ücret karşılığında üyelik açarak dizi, film ve belgesel yapımlarını izlemek için tercih edebileceğiniz bir yayın yazılımıdır. Üyelik işlemleri için Netflix web sitesine girerek üyelik oluştur adımlarını takip edebilirsiniz. Eğer yeni üyelik açarken ücret ödemek istemiyorsanız 1 aylık deneme paketine üye olduktan sonra, aktif üyeliğiniz için 1. Aydan itibaren dilediğiniz paketi seçerek ödeme yapmaya başlayabilirsiniz. Peki, en iyi Netflix dizileri hangileridir? Konu ve içerikleri nelerdir? Karantina sürecinde hangileri izlenmelidir? İşte, merak ettiğiniz o liste…

  • 1-) Orphan Black

IMDB puanı 8,3 olan Orphan Black, Aksiyon, Dram, Bilim ve Kurgu türleri ile 30 mart 2013 tarihinde izleyiciler ile buluşmuş bir Amerika ve Kanada’nın ortaklaşa yaptığı bir dizidir. BBC Amerika kanalında yayın hayatına başlamış olan Orphan Black, 5 sezonun sonunda final yapmıştır.

Orphan Black Dizisinin Konusu Nedir?

Sarah adında bir kadının düzensiz ve kirli işlere bulaşmış hayatını ve gerilim dolu yaşantısını konu edinmektedir. Uyuşturucu satarak hayatını sürdüren Sarah, bir gün yolculuk esnasında intihar eden bir kadının çantasını alır. Fakat intihar eden kadının çantasını almasının nedeni ise, o kadının ona çok benzemesidir. Daha sonra o kadının ikizi Beth olduğunu anlayan Sarah, ilerleyen zamanlarda daha çok kişinin ona benzediğini ve ona benzeyen bu kişilerin klonlar olduğunu anlayarak, Beth'in intihar etme nedenini anlatmaktadır. Ona ve ikizine benzeyen bütün klonları bulmaya ve onları yok etme girişiminde bulunur.

  • 2-) VIS A VIS

IMBD Puanı 8,2 olan Vis a Vis gerilim ve dram türünde izleyici karşısına çıkmaktadır. İspanyol yapımı bir dizi olan Vis a Vis isminin Türkçe karşılığı göz göze ya da karşı karşıya anlamlarına gelmektedir. Dizinin ilk bölümü 2015 yılında yayınlanmıştır. Dizi 5 sezondur.

Vis a Vis Dizisinin Konusu Nedir?

Vis a Vis, erkek arkadaşına olan bağlılığı sonucu kendisini bilmediği bir dünyanın içinde bulan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Naif bir kadın olan Macerena Ferreiro'nun patronuna aşık olması, genç kadının hayatının alt üst olmasına neden olur.

Hayatı alt üst olan Macarena hapse girer. Hapishane ortamı dizinin en ilgi çeken bölümleri arasında yer almaktadır. burada fuhuş, uyuşturucu ve cinayet gibi pek çok illegal olaylar dönmektedir. Hapishanede çalışan kişilerin de güvenilir insanlar olduğu söylenemez. Bu tarz olaylara ve ortamlara alışık olmayan Macarena için hayat oldukça zorlaşmaya başlar.

  • 3-) SENSE8

IMDb Puanı: 8,4 olan Sense8, Amerikan medyası tarafından kaleme alınan bilim kurgu ve dram dizisi kategorilerinde yer alan ve medya platformlarından biri olan netflix için çekilen bir dizi yapımıdır. 2015 - 2018 yılları arası yayın akışını sağlayan dizi, 2 sezondan oluşmaktadır.

Sense8 Dizisinin Konusu Nedir?

İngilizce "Sensate" yani "duyusal" kelimesinin üzerine kurulan dizi; Londra, Chicago, San Francisco, Nairobi, Mexico City, Mumbai, Berlin ve Seul şehirlerinde yaşayan sekiz kişinin ortak hikayesini anlatıyor. Angel (Darly Hannah) terk edilmiş bir binada tek başına, perişan bir halde intihar eder. Ancak dünyanın dört bir tarafından sekiz kişi Angel ölmeden hemen önce onu "görür". Ve bu sekiz kişi akıl almaz bir biçimde birbirlerine bağlanır. Artık hepsi aynı kümenin içinde, birbirleriyle duyusal ve fiziksel olarak bağlantılıdırlar.

Başlangıçta neler olup bittiğini anlamayan Sense8 karakterleri zamanla "homosensorium" olduklarını keşfederler. Bu keşif ile aynı ortamdaymış gibi birbirlerini hissetmeye, duymaya, görmeye ve bilinçlerini paylaşmaya başlarlar. Ancak sekiz ayrı kişiliği, acı ve mutluluğu tek bedende birleştirmenin bir bedeli vardır. Gizemli Jonas'ın rehberliği ile birbirlerine adapte olmaya çalışan kahramanlarımız, acımasız bir organizasyonun peşlerinde olduğunu öğrenirler. Whispers ve örgütü onları avlarken neden bağlantılı olduklarını ve bunun hem kendileri hem de insanlık için ne anlama geldiğini bulmaya çalışırlar.

  • 4-) Control Z

 İmdb puanı 7,2 ile başlayan Control Z dizisi Meksika yapımı olup gençlik türünde bir yapımdır. Netflix orjinal yapım olan 2020 Yılında ilk sezonu yayımlanan bir dizidir. Dizinin şuan da Netflix tarafından 2.sezon onayı aldığı biliniyor.

Control Z Dizisinin Konusu Nedir?

Control Z dizisinin konusu ise bir öğrencinin arkadaşlarının sırlarını ifşa etmesiyle birlikte lisenin karışmasına sebep olmasını ve ana karakterimizin bu hacker’ı bulma çabaları anlatılıyor.Asosyal biri olarak görülen Sofia okuduğu lisede iyi gözlem yeteneği sayesinde kimin neler yaptığını bilmektedir. Her şeyden haberdar olan Sofia arkadaşlık konusunda ise bir hayli geride kalmıştır. Bu sırada bilinmeyen biri tarafından öğrencilerin sırlarının tüm okula duyurulması adeta skandala sebep olur.

Bu haftalık son önerimiz ise güney kore dizisi izlemeyi sevenler için geliyor.

  • 5-) Two Worlds Apart - W

İMDb puanı 8.1 olan Two Worlds Apart dizisi izleyici karşına dram, romantik, fantastik/bilim kurgu türü olarak çıkmaktadır. Güney Kore yapımı olan Two Worlds Apart türkçe karşılığı İki Dünya'dır. Dizi 2016 yılında yayımlanmış olup 16 bölümden oluşur.

Two Worlds Apart Dizisinin Konusu Nedir?

Two Worlds (İki Dünya) dizisi, orta yaşlarda iki kişinin aşk hikâyesini ekranlara yansıtmaktadır. Aynı dönemde farklı iki dünyada yaşayan insanların hikâyesidir.

Oh Yun Joo babasını çok sevmektedir. Ünlü bir çizgi roman yaratıcısı olan babasının birden ortadan kaybolmasıyla işler karışır. Oh Yun Joo babasını bulabilmek için webtoon atölyesine gider lakin babasını bulayım derken kanlar içinde başka bir kişiyi, Kang Chul‘u bulur. Kang Chul, Oh Yun Joo’yu yanına alıp farklı bir boyuta yani webtoona geçiş yapmasıyla işler iyice kontrolden çıkar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.