Koronayı Fırsata Çevirdi, 3. Kitabını Yazdı

Koronayı Fırsata Çevirdi, 3. Kitabını Yazdı

Sinoplu öğretmen emeklisi Erkan Turan, pandemi döneminde boş vakitlerini değerlendirerek 3. kitabını çıkardı.

Sinoplu öğretmen emeklisi Erkan Turan, pandemi döneminde boş vakitlerini değerlendirerek 3. kitabını çıkardı.

Sinop'ta yaşayan 80 yaşındaki emekli öğretmen Erkan Turan, bilgi ve birikimlerini okuyucularla paylaşabilmek için yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını döneminde 3. kitabını yazdı.

Erkan Turan yaptığı açıklamada, "Pandemi döneminde boş vakitlerimi değerlendirerek kitabımı kaleme aldım. Emekli bir eğitimci olarak yılların vermiş olduğu birikim ve deneyimlerimden oluşan üç kitabımın yayınlanmış olmasından mutluluk duymaktayım. İlk kitabım olan "70'lik Çınarın Gurbette Geçen Yılları" adlı kitabımın ardından ikinci kitabım "Röportajlarla Sinop" ve üçüncü kitabım "Geçmişten Günümüze Yaşananlar" isimli kitaplarımı okurlarımla buluşturuyorum" dedi.

Turan, kitaplarından edinmek isteyenleri her hafta salı ve cuma günleri saat 10.00 ile 12.00 arası Sinop Yazarlar, Şairler ve Sanatçılar Derneği'ne (SİYAŞAD) davet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.