23 Ekim 2020 Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yeni bir vaka! Patlamada feci şekilde can veren Filiz Akyüz'ü eşi mi öldürdü?

23 Ekim 2020 Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yeni bir vaka! Patlamada feci şekilde can veren Filiz Akyüz'ü eşi mi öldürdü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümünde sır perdeleri artıyor. Patlamada hayatını kaybeden Filiz Akyüz, öldürüldü mü? Filiz Akyüz'e ne oldu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 23 Ekim tarihli yeni bölümü ile ekranlara geldi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yeni bir vaka incelenecek. Gözü yaşlı aile, kızlarının şüpheli ölümünün ortaya çıkması için Müge Anlı’ya geldiler. Büyük bir patlama sonucu hayatını kaybeden kızları için stüdyoya gelen aile, kızlarının eşinden şüpheleniyor.

Filiz Akyüz feci şekilde hayatını kaybetti!

24 yaşında bir çocuk annesi Filiz Akyüz, 3 yıldır evliydi ve bebek olduktan sonra sorunlar yaşayan çift ayrılık kararı aldı. Boşanma aşamasında olan Filiz Akyüz, daha önce taşındıkları eve gitti ve birden yaşanan patlama ile hayatını kaybetti. Filiz Akyüz’ün neden o eve gittiği büyük merak konusu oldu. Şüpheli ve feci şekilde hayatını kaybeden Filiz Akyüz’ün ailesi Müge Anlı’ya başvurarak olayın aydınlanmasını istedi. Olay yerine giden ekip, ocağın tüm düğmelerinin sonuna kadar açık olduğunu gördü.

Şüpheli Özkan Akyüz stüdyoya geldi!

Filiz Akyüz’ün boşanma aşamasında olan eşi Özkan Akyüz stüdyoya geldi. Filiz Akyüz’ün ailesi eşten şüphelendiklerini söylemişlerdi. Filiz’in annesi ve boşanma aşamasında olan eşi büyük gerginlik yaşadı. İddialar, şüpheler, şüpheliler ve suçlamaların ardı arkası kesilmedi. Müge Anlı tüm olayı başından sonuna kadar anlamaya çalıştı. Filiz Akyüz’ün ölümünün ardındaki soru işaretleri çoğalarak devam etti. Anlatılan olaylar sonrasında iki aile arasında tartışmaların sürekli baş gösterdiği ortaya çıktı. Filiz Akyüz ve Özkan Akyüz arasında bitmek bilmeyen tartışmalar oluyordu. Sadece karı koca değil iki tarafın ailesi de birbirlerine şiddete kadar giden hareketler yapıyordu. Müge Anlı duydukları karşısında şok içinde kaldı.

Filiz Akyüz’ün iş arkadaşı şok itiraflarda bulundu!

Filiz Akyüz’ün iş arkadaşı, ayrılmak isteyen Filiz’in ailesinin sahip çıkmadığı için çaresiz kaldığını söyledi. Filiz’in iş arkadaşı, Filiz’in ona gidip kocasının onu öldüreceğini bir şey olursa kocasından bilinmesi gerektiğini söylediğini itiraf etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.