7 gündür kayıp olan Fatmagül nerede? Fatmagül'ü kaçıran Rıdvan nerede? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akıl almaz olay!

7 gündür kayıp olan Fatmagül nerede? Fatmagül'ü kaçıran Rıdvan nerede? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akıl almaz olay!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yeni kayıp vakası ortaya çıktı. Kızları kaçırılan gözü yaşlı aile, şüphelendikleri ismi söylediler!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı tüm hızı ile devam ediyor. Olayların iç yüzü çok merak ediliyor. Her bir vaka didik didik edilerek gerçekler ortaya çıkarılıyor. Hafta içi her gün ekranlarda yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert vakaları aydınlatmaya devam ediyor. Kayıp olan binlerce genç kıza bir yenisi daha eklendi. Üzüntü içinde kızlarını arayan anne baba yürekleri dağladı.

Fatmagül Kökçe 7 gündür kayıp!

Gözü yaşlı anne baba 14 yaşındaki kızları Fatmagül Kökçe için canlı yayına geldiler. 7 gündür kayıp olan kızlarının kaçırıldığını söyleyen anne baba, Müge Anlı’dan yardım istediler. İstanbul Sancaktepe’de yaşayan 14 yaşındaki genç kız, ortadan kaybolduktan sonra ailesi onu çok aradı. 1 haftadır kaybolan kızları için çareyi Müge Anlı’da aradı.

Fatmagül korktuğunu ailesine söylemişti!

14 yaşındaki Fatmagül, daha önce ailesine buradan gitmek istediğini söylemişti. Fatmagül, kendisini kaçıran Rıdvan’dan korktuğunu, tehdit edildiğini ve onunla sevgili olmazsa ailesinin zarar göreceğini ailesine anlatmıştı. Gözü yaşlı anne baba kızları için canlı yayına geldi. Fatmagül’ün sürekli yolunu kesen ve onu tehdit eden Rıdvan hakkında arama kararı çıktı. Ailenin gözlerini yaşla dolduran 18 yaşındaki gencin Fatmagül’e zarar verip vermediği bilinmiyor. Diğer yandan Rıdvan’ın ailesinin Fatmagül’ün ailesine başlık parası teklif ettiği öğrenildi.

Müge Anlı Rıdvan’ın babası ile konuştu!

Fatmagül’ü kaçırdığı iddia edilen Rıdvan’ın babası canlı yayını aradı. Müge Anlı Rıdvan’ın babası ile konuştu ve oğlunun suç işlediğini söyledi. 7 gündür kayıp olan Fatmagül’ü en yakın emniyet müdürlüğüne teslim etmesini istedi. Rıdvan’ın babası durumu anladı ve kızı bırakması için oğlunu bulacağını söyledi. Fatmagül’ü isteği dışında yanında tutan Rıdvan’ın en yakın emniyete gitmesi bekleniyor. Kayıp vakasını Müge Anlı takip ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.