75 yaşındaki İbrahim Kaynak cinayeti araştırılmaya başlandı! Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni bir vaka için kolları sıvadı!

75 yaşındaki İbrahim Kaynak cinayeti araştırılmaya başlandı! Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni bir vaka için kolları sıvadı!

Eylül ayında öldürülen ve kimin öldürdüğü bilinmeyen İbrahim Kaynak cinayeti Müge Anlı ile Tatlı Sert programında araştırılmaya başlandı!

İbrahim Kaynak vurulmuş bir şekilde görüldü. 75 yaşındaki yaşlı adam Uşak’ta yaşıyordu. Köy alanında yaşayan Kaynak, 27 yıl önce Belçika’dan gelmişti. İbrahim Kaynak, yaşadığı yerde öldürülmüş olarak bulundu. 2 Eylül tarihinde av tüfeği ile vurulan Kaynak, evinde bulundu ve bu cinayet Eylül ayından beri sır olarak kaldı. Köylülerden biri İbrahim Kaynak’ı gördü ve hemen kaymakama haber verdi. Eve gelen kaymakam hemen polise ve ambulansa haber verdi.

İbrahim Kaynak’ı kim öldürdü?

İbrahim Kaynak’ın evinin duvarlarında saçma izleri bulunuyor. Diğer yandan evin camının kırık olması akıllarda soru işaretleri yarattı. İbrahim Kaynak, evinde altın saklıyordu ve köyde bunu herkes biliyordu diyen köylüler, İbrahim Kaynak’ın borç isteyenlere borç verdiğini de söylediler. İbrahim Kaynak, yurt dışında altın biriktirdiğini ve evinde sakladığını söylemişti. Sır gibi saklanan cinayet çözülecek mi? İbrahim Kaynak’a ne oldu?

İbrahim Kaynak’ın yeğeni konuştu!

İbrahim Kaynak, yeğenine 21 altını olduğunu söylemiş. İfade veren yeğeni, bu altınları her yerde söylediğini açıkladı. İbrahim Kaynak, kendisinden borç isteyen herkese altın veriyordu. Konuların iç yüzü araştırılmaya devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında cinayet araştırılmaya devam ediyor.

Altın husumeti kanla mı bitti?

İbrahim Kaynak, bir köylüye 12 altın verdikten sonra hemen geri istediğini ancak köylünün eksik altın verebildiği için aralarında husumet çıktığı iddia edildi. Birçok konuda aralarında husumet olan bir aile ile tartışmaları devam ediyordu. İbrahim Kaynak, altınları alamayacağını anlayınca umudunu kestiği söyleniyor. Diğer yandan başka bir köye borç verdiği ve senetler ödenmeyince davalık olduğu ortaya çıkan Kaynak, ölümünden sonra husumetli olduğu tüm kişiler ifade verilmeye çağırıldı. Müge Anlı tanıkları ve köylüleri konuk etmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.