Acun ılıcalı hiç böyle görmediniz!  Nurgül Yeşilçay ile birlikte yıllar önce sinema filminde oynamışlar!

Acun ılıcalı hiç böyle görmediniz! Nurgül Yeşilçay ile birlikte yıllar önce sinema filminde oynamışlar!

Yıllar sonra ortaya çıktı! Acun Ilıcalı Nurgül Yeşilçay'la sinema filminde oynamış. Televizyon hayatına muhabirlikle başladıktan sonra Acun Firarda programıyla ün kazanan Acun Ilıcalı, ardından program yapımcılığına başlamış ve büyük başarı elde edince Acun Medya'yı kurarak TV8 kanalının sahibi olmuştu. Ilıcalı'nın hakkında bilinmeyen bir detay ise yıllar sonra ortaya çıktı.

Ünlü televizyoncu Ilıcalı, Acun Medya'yı kurduktan sonra Fear Factor, Var mısın Yok musun, Survivor Türkiye, Yoksa Rüya mı?, Söyle Söyleyebilirsen, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Yok Böyle Dans, O Ses Türkiye gibi reyting rekorları kıran ve birbirinden farklı içeriklere sahip programlarla Türk izleyicisine ulaştı.

Kariyerindeki başarısına her geçen gün bir yenisini daha katan Ilııcalı'nın muhabirlik dışında bir dönem oyunculuk yaptığı ortaya çıktı.

640xauto.jpg

Acun Ilıcalı'nın Nurgül Yeşilçay, Teoman ve Acun Ilıcalı gibi isimlerle birlikte rol aldığı Mumya Firarda adlı filmde oynadığı yıllar sonra ortaya çıktı.

640xauto-1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.