Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2022 için hazırlıklara başladı! Teklif götüreceği o isimleri tek tek açıkladı…

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2022 için hazırlıklara başladı! Teklif götüreceği o isimleri tek tek açıkladı…

Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından olan Survivor’da, merakla beklenen All Star 2022 hakkında yeni bilgiler programın yapımcısı Acun Ilıcalı’dan geldi. Survivor Panorama programına konuk olan Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2022 için son 3 yılın yarışmacılarına teklif götüreceğini dile getirip o isimleri tek tek sıraladı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021’de finale kısa bir süre kalması üzerine gözler All Star’a çevrildi. Survivor All Star için çalışmalara başlayan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, Survivor Panorama’da All Star hakkında merak edilen soruları yanıtladı.

Yayınlandığı günden bu yana her sezonu dikkatle izlenen Survivor yarışmasında bu kez All Star heyecanı tüm sosyal medyayı sardı. Geçmiş yarışmacılardan hangi isimlerin yeniden All Star için adada yarışacağı ise en çok merak edilen konular arasında yerini koruyor.

All Star 2022’de olmasını istediği isimleri açıklayan Acun Ilıcalı, "Son 3 yıldan bir All Star düşünüyoruz. Ağırlık son dönem olacak. Seyircimize sorduğumuz zamanki yüzde All Star'ı istiyor. Bizim şu anda hani banko isim olarak aklımıza gelen Anıl Berk, Sercan, Berkan bir de Ogeday. Kızlardan ise Evrim, Elif, Seda ve Sude. Bizim şu anda tabii teklif götüreceklerimiz bunlar. Biraz erken belirlememiz lazım ki arkadaşlar kampa girsin. All Star Ünlüler ve All Star Gönüllüler olacak" ifadelerini kullanarak sosyal medyada sık sık merak edilen All Star kadrosu hakkında bilgi verdi.

Survivor 2020’de itirazlarıyla ve renkli kişiliği ile akıllara kazınan Mert Öcal’ın, Survivor All Star 2022’de yer alıp almayacağı ise sık sık Acun Ilıcalı’ya gelen sorular arasındaydı. Acun Ilıcalı, Mert Öcal’ın All Star kadrosunda yer alıp almaması konusunda seyirci onayını almayı düşündüğünü dile getirdi.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.