Aleyna Tilki Öyle Bir Açıklama Yaptı Ki! Tepki Aldı! İşte O Açıklama

Aleyna Tilki Öyle Bir Açıklama Yaptı Ki! Tepki Aldı! İşte O Açıklama

Ünlü sanatçılarda covid salgınından bir hayli etkilendi. Genç sanatçı Aleyna Tilki'nin aşı ile ilgili yapmış olduğu açıklama tepkilere neden oldu.

Dünya ülkelerinde yaşanan korona virüs salgını çok ciddi can kayıplarının yaşanmasına neden oldu. Ülkemizde etkisi altına alınan Korona virüs salgını sebebi ile birçok tedbir alındı.

Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanan Ülkemizde vatandaşlar tedbirlere riayet ederken korona virüs aşısı ile ilgili yapılan çalışmalar da hızlı bir şekilde devam ediyor.

Ünlü sanatçılarda covid salgınından bir hayli etkilendi. Genç sanatçı Aleyna Tilki'nin aşı ile ilgili yapmış olduğu açıklama tepkilere neden oldu.

Aleyna Tilki Aşı Yaptırmam Dedi

Geçen haftalarda bir alışveriş merkezinden çıkarken görüntülenen Aleyna Tilki korona virüs aşısı ile ilgili yapmış olduğu açıklama ile herkesi şaşırttı.

Spor Bakanlığı'nın listeden çıkardığı Aleyna Tilki: Her gün sahneye ölüm korkusuyla çıkıp gözünü karartan cesur bir kalbiniz oldu mu?

Korona virüs aşısını yaptırmayacağını ifade eden Aleyna mobilya mağazasından çıkarken bu röportajı verdi. Aleyna Tilki korona virüs aşısı yaptırmayacağını ifade etti.

Genç müzisyen Aleyna Tilki Etiler’de bir mobilya mağazasından çıkarken objektiflere takıldı. Korona virüs salgını için yapılması gerekli olan aşı hakkında konuşan Aleyna Tilki aşı yaptırmak istemediğini dile getirdi. 

Aleyna'dan Aşı Açıklaması

Genç bireylerin sevdiği bir şarkıcı olan Aleyna Tilki ülkemiz genelinde yaşanan Korona virüs salgını aşısı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir alışveriş merkezi çıkışında görüntülere takılan Aleyna aşı ile ilgili ilginç bir açıklama yaptı.

Etiler’de ünlü bir mobilya mağazasından çıkarken görüntülenen Aleyna Tilki küçük bir röportaj yaptı. Aleyna Tilki dünya genelinde yaşanan Korona virüs salgını sebebiyle kendini karantina altına almıştı. 15 gün süren karantina döneminde müziğe yüklendiğini ifade eden Aleyna aşı ile ilgili açıklama yaptı.

Aşı yaptırmayacak

15 gün süren karantina döneminden yeni çıkan genç şarkıcı muhabirlerin kendisine yönelttikleri  korona virüs aşısı ile ilgili ne düşünüyorsunuz, aşıdan sizde yaptıracak mısınız sorusuna ben aşı yaptırmayı kesinlikle istemiyorum ve düşünmüyorum. 

Ayrıca ilaç sektörüne  ve ilaç firmalarına asla güvenmiyorum dedi. Sözlerine ben bu konuda tam anlamıyla kişisel olarak konuşuyorum. Bu konuda saçmaladığımı düşünenler olabilir. Korona virüs aşısı ile ilgili saçmalıyor olabilirim dedi.

Açıklamalarını saçmaladığımı düşünenler gençliğime versinler diyerek devam ettiren Aleyna aşı ile ilgili düşüncelerini paylaşmış oldu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum