Annem derki; “Sen Ünlülerin Ünlüsüsün”, Çalıştığım Bir Sanatçı Önümü Kesti!

Annem derki; “Sen Ünlülerin Ünlüsüsün”, Çalıştığım Bir Sanatçı Önümü Kesti!

Müzik ve eğlence dünyasında trendleri belirleyen isimlerin başında gelen ünlü iletişimci Özgür Aras'ın sunumuyla gerçekleşen, kralmuzik.com.tr'de, iTunes ve Spotify Podcast platformlarında ve Kral Pop Radyo ‘da yayınlanan "Özgür Aras'la Baş Başa"nın bu hafta ki konuğu Dicle Olcay oldu. Özgür Aras ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Dicle Olcay, çok özel açılamalar yaptı.

Dicle Olcay, ilk olarak gece sahne hayatında yakaladığı başarının sırrını anlattı. Dicle Olcay; “Aslında bunu birazda şansıma borçluyum. 2014 yılında ilk İstanbul’a yerleştiğimde Emirgan’da bir mekanda sahneye çıkmaya başladım. O mekanın da seyirci kitlesi ünlü isimlerden oluşuyordu. Bir anda etrafım ünlü isimlerle doldu. Annemde hep şunu söyler; “Dicle sen ünlülerin ünlüsüsün…” 2009’dan beri bu işi yapıyorum. Öncesinde 2011 yılında bir “O Ses Türkiye” geçmişim var. Murat Boz’un back vokali oldum. Sonrasında 2014 yılında İstanbul’a geldim. Şansım çok yaver gitti. İlk İstanbul’a yerleştim. Evimi yerleştirirken daha Tan Taşçı’nın back vokal işi geldi ona gittim. 1 hafta sonra Bengü’ye başladım, 1 hafta sonra da Emirgan’daki mekana başladım. “ dedi.

Çok Hakkım Yendi!

 Çalıştığım Bir Sanatçı Önümü Kesti!

Kariyerine başladığı yıllarda çok kırıldığı ve üzüldüğü zamanlar olduğunu söyleyen Dicle Olcay; “Çok hakkımın yendiği zamanlar oldu, sözler verildi, tutulmadı. Önümü kesen çok insan da oldu. Bir sanatçıyla çalışma fırsatım oldu. Kendisini eskiden de tanıyordum. Sonra baktım bizim aramız bozulacak. Yolun başındayken dedim ben seninle kötü olmak istemiyorum dedim. Sonra kendisi benim çalıştığım mekanlarda işimi engelledi.”dedi. Dicle Olcay, bu durum karşısında çok büyük bir depresyona girdiğini söyledi.  Dicle Olcay; “Sonrasında bir araya geldik ve yaptıkları inkar etti.” dedi.

Köpeğim Kaybetmem Hayatımda Kırılma Noktam Oldu!

“Dur Sözünde” şarkısının başarısı hakkında da konuşan Dicle Olcay, şarkının başarısı hakkında ise şunları söyledi; “ Ben çok enteresan bir süreç geçirdim. Geçen sene köpeğimi kaybettim. Bu benim hayatımda ki en büyük kırılma noktam oldu. Odan sonra galiba kaybetme korkumu aşmış olacağım ki korkusuz hareket edebilmeye başladım. Hayatı psikolojik bir yerden yaşıyordum. Biraz daha maddi dünyayı görmek istedim. Kendime de bakmaya başladım. Etrafımdaki insanlar sana ne oldu demeye başladı. Olacak şeyin önüne geçilmediğini anladım. Ne ne kadar kötü olabilir ki dedim. Baktığımda da böyle güzel şeyler oldu.” dedi.

Herşey Çok Hızlı ve Özensiz!

Dicle Olcay, müzik dünyasında geçmişle şimdi ki zaman arasınd aki farkı da şu sözlerle anlattı; “Herşey çok hızlı ve özensiz. Biraz özenmeye çalıştığında da sound değişiyor. Yakalamaya çalıştığında da sürekli bir şeyler çıkarmak zorundasın. Bu hız çok kolay bir şey değil. İkici şarkısınında hazır olduğunu söyleyen Dicle Olcay, yeni şarkısının Murat Güneş imzası taşıdığını belirtti.

Gizli Muhafaakar Tarafım Var!

Kadın sanatçıların sahne kıyafetlerine gelen tepkileri de değerlendiren Dicle Olcay; “Benim yorumum bu tepkisel bir şey olduğu...  Çünkü son zamanlarda o kadar çok kadına yönelik şiddet, kadının fiziksel görüntüsü, kısa giyinmesi, uzun giymesi... Bu noktada tanınan insanların cesur davranması gerektiğini düşünüyorum. Bende kendimi kanıtlamış bir insan olsam, bende yaparım aynı şeyi...” dedi. Dicle Olcay, sahne kostümleri konusunda bir dozajı olduğunu söylerken sözlerine şöyle devam etti; “Gizli muhafazakâr bir tarafım var. Ama bunu yapabilen, bu cesareti gösteren kişileri de ayakta alkışlıyorum. Çünkü buna da ihtiyacımız var. Çünkü herkesin bibirine saygı duyamaya ihtiyacı var.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.