Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler İle Dünya Evine Giriyor

Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler İle Dünya Evine Giriyor

Ünlü şef Arda Türkmen, bir süredir birlikte olduğu sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler ile dünya evine giriyor.

Ünlü şef Arda Türkmen, bir süredir birlikte olduğu sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler ile dünya evine giriyor.

Bir yıla yakın süredir birlikte olan çiftin, 22 Eylül'de nikah masasına oturacağı öğrenildi. Ünlü şef Arda Türkmen, sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler ile mutluluk pozlarını sosyal medya hesabından sık sık paylaşıyor.

Ünlü çiftin düğünü 22 Eylül'de yapılacak. Melodi Elbirliler, düğünden önce bekarlığa veda partisi düzenledi.

Elbirliler'in çok heyecanlı olduğu, şu sıralar tüm vaktini gelinliği ve davetiyeler üzerinde harcadığı öğrenildi. Geçtiğimiz akşam Arda Türkmen'in Karaköy'deki mekanında düzenlenen bekarlığa veda partisi, çok coşkulu geçti. Elbirliler, bekarlığa veda partisinden renkli kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. Bu paylaşım binlerce beğeni ve yorum aldı.

Geçtiğimiz ay 46 yaşına giren Arda Türkmen'in doğum gününü "İyi ki doğmuş iyi ki benim olmuş" yorumuyla kutlayan Melodi Elbirliler, sevgilisini oldukça duygulandırmıştı.

Sosyal medyadan doğum gününü kutlayan takipçilerine özel bir açıklama yapan Türkmen, "40'lara gelmeyi bile hayal edemezdim. 45 olunca "Vay be!" dedim, 46 oldum. Artık başka bir şey diyemiyorum. Her şeyin başı sağlık. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.