ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 20 Ekim 2020 yeni bölümde neler oldu?

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 20 Ekim 2020 yeni bölümde neler oldu?

Sırları ortaya çıkaran ve her olayı açıklığa kavuşturan Müge Anlı, programının yeni bölümü ile ekranlara geldi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bugün yayınlanan bölümü ile herkesi heyecanlandırdı. Müge Anlı sunuculuğu ile devam eden program tüm sırları açığa çıkarmaya devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 20 Ekim 2020 tarihinde yeni bölümü yayınlandı. Kayıp Saliha Çalışkan sorunu günlerdir çözülmedi. Kayıp şahıs ile ilgili hiçbir iz bulunmadı. Şüpheli eş canlı yayına gelmezken, diğer şüpheli esnaf, söylenenleri inkar etmekten geri kalmadı. Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümünde nefesler tutulmuştu. Müge Anlı ile Tatlı Sert 20 Ekim 2020 tarihli bölümü yayınlandı. Programın yeni bölümü büyük bir ilgi ile izlendi.

Günlerdir aranan cani suçlu Fatih Bayrak yakalandı!

Denizli’de 2017 yılında 4 ay arayla kaybolan iki arkadaş sorunu konuşuldu. İki ismin kaybından şüpheli olan isimle ilgili gelişmeler ortaya çıktı. Şüpheli gösterilen isim, 56 suçtan araması bulunduğu ortaya çıkmıştı. Şüpheli gösterilen isim sonunda yakalandı. 29 ve 32 yaşındaki iki arkadaştan 3 yıldır haber alınamıyor. İddialara göre Fatih Bayrak, infaz listesi hazırladı ve bu isimlerin hepsini öldüreceğini söyledi. Tüm iddialar sonunda suçları ortaya çıkan ve aramaya yoğun olarak devam edilen Fatih, kıskıvrak yakalandı. Güzel haberi Müge Anlı canlı yayında verdi. Soner ve Murat’tan hala haber alınamıyor.

32 yıl sonra kavuşma!

3 aylıkken sirkeci garında terk edilen Dursun, bulundu. Annesi 32 yaşındaki oğlunu aramaya gelmişti ve muradına erdi. Çocuğunu bebekken terk eden anne oğluna kavuştu. Dursun, stüdyoya geldi ve annesini görmeye geldi. Dursun annesine sarılmak için hazır olmadığını söyledi. Yıllarca oğlunu arayan anne, sonunda oğluna kavuştu. Oğlu annesinden çok soğuk durdu ancak annenin özlemi ve pişmanlığı gözlerinden okunuyordu. Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.