Başarılı oyuncu Scarlett Johansson yeni projesi için çalışmaya başladı! Ünlü isim çok yakında seyircisi ile yeniden buluşmaya hazırlanıyor!

Başarılı oyuncu Scarlett Johansson yeni projesi için çalışmaya başladı! Ünlü isim çok yakında seyircisi ile yeniden buluşmaya hazırlanıyor!

Bride filmi için kolları sıvayan Sebastian Lelio, ilk iş olarak Scarlett Johansson ile anlaşma yaptı! Bride filmi çok yakında ekranlara gelecek!

Sebastian Lelio, filmlerine yeni filmler katmaya devam ediyor. Birçok muhteşem filmde ve dizide imzası olan Lelio, yeni bir proje için yeşil ışık yaktı. A24 ve Apple ortaklığı ile ortaya konan Film The Bride of Frankenstein projesinin yeni bir yorumunu yapmaya karar veren Lelio, bu proje için yeni isimler ile anlaşmaya devam ediyor. Kendini yönetmen olarak birçok projede kanıtlayan ve ödüllere layık görülen Lelio, yeni film hazırlıkları için kolları sıvadı. Oyunlarının ve konularının ödül aldığı projeler ile tanınan Sebastian Lelio, bu sefer olan bir projeyi modernleştirmeye çalışacak.

Sebastian Lelio yeni filmi için sürpriz oyuncu!

Sebastian Lelio, yeni filminin oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil etmeye devam ediyor. Sevilen ve tanınan oyuncu Scarlett Johansson, yeni filmin kadrosuna dahil oldu. Sebastian Lelio imzalı Bride filmi çalışmaları çok yakında başlayacak. Başarılı projelerde yer almış ve yer aldığı projeler ile reytingleri zorlamış Johansson, yeni filmi için çalışmalarına başlayacak.

Bride filminin konusu nedir?

Oldukça obsesif bir çalışma olan Bride, ideal ve aranan bir eş olmak için yaratılan bir kadının kendisine verilen bu özelliği reddetmesi konusuna odaklanıyor. Kadın içine hapsolduğu dünyadan kaçmak ister ancak dünya ile baş etmek her şeyden daha zordur. Kadın her şeyden kaçarken gerçek kimliğini ve içindeki gücü keşfeder.

Bride filminin çekimleri başladı mı?

Sebastian Lelio imzalı Bride filminin çekimleri henüz başlamadı. Filmin çekimlerinin ne zaman başlayacağı kesin olarak bilinmiyor. Bride filminin haberleri açıklanmaya başladıkça tüm izleyiciler heyecan yaşamaya başladı. Çünkü filmin oyuncuları ve yapım ekibi daha önce onlarca başarılı yapımı yaratmış isimlerdir. Bride filminin çalışmaları devam ediyor. Çekimler ve fragmanlar yayınlandığı zaman büyük ilgi görmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.