Bomba Gibi Açıklama! Usta Sanatçı Harika Avcı İntihar Mı Etti?

Bomba Gibi Açıklama! Usta Sanatçı Harika Avcı İntihar Mı Etti?

Geçtiğimiz yıllarda Harika Avcı'nın zor günler geçirdiğini açıklayan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Avcı ile ilgili şoke eden iddialarda bulundu.

Geçtiğimiz yıllarda Harika Avcı'nın zor günler geçirdiğini açıklayan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Avcı ile ilgili şoke eden iddialarda bulundu.

Son olarak Harika Avcı'nın emekliliği reddettiği ileri sürülmüş ve ünlü şarkıcının ev kirasını ödeyen iş insanının, emeklilik işlemleri için de resmi görüşmeler yaptığı, ancak Avcı'nın "Ya duyulursa?" diyerek, bu durumu kabul etmediği konuşuldu. Avcı sosyal medyada bu haberlere isyan ederek, "Benimle uğraşmayı alışkanlık haline getirmiş bazı kişiler ve mecralar tarafından ortaya atılan yeni bir haberin varlığını öğrenmiş bulunmaktayım. Haber hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Benim üzerimden bu tip haberler yaptırtan, yapan ve yayanları kınıyorum." diyerek yalanlamıştı.

EMEKLİLİĞİ REDDETTİĞİNİ DOĞRULADI!

Usta gazeteci Bilal Özcan'ın canlı yayın konuğu olan ve uzun zaman Harika Avcı ile ilgili araştırma yaptığını dile getiren ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, emekliliği reddettiğinin doğru olduğunu, Harika Avcı'nın basına yaptığı açıklamaların doğru olmadığını dile getirdi.

"BURNU YERE DÜŞSE ALMAZ"

Harika Avcı'ya Selin Ciğerci'nin yardım ettiği iddia ediliyordu. O konu ile ilgili de açıklama yapan Onur Akay, "Selin Ciğerci yardım etmek için ilk bana ulaşmıştı. Daha sonra kendisine de ulaştığını duydum ama yardım edememiş çünkü hiç kimsenin yardımını kabul etmiyor. Harika Avcı burnu yere düşse almaz." ifadelerini kullandı.

HARİKA AVCI İNTİHAR MI ETTİ?

Harika Avcı, 2015 yılında kaldığı otel odasında tabancayla vurulmuş halde bulunmuştu. Biri göğsünden, diğeri koltuk altından 2 kurşun yarası olan Avcı, polise "Yanlışlıkla kendimi vurdum" şeklinde ifade vermişti. Bu konu ilgili de açıklama yapan Akay, "Dönem dönem onun yakınlarında bulunmuş kişilerden araştırdım. Harika Avcı bir tek dolandırıldığını doğru söylüyor. Avukatı tarafından dolandırılmış. Hatırlarsınız vurulmuştu. Elimde silah vardı yanlışlıkla ateş aldı şeklinde açıklama yapmıştı, aslında intihar etmiş." açıklamasını yaptı.

Harika Avcı ismini Gönül Yazar'ın koyduğunu söyleyen Onur Akay, Harika Avcı'nın kendisinden 24 yaş küçük eşi İbrahim Öztürk'ten hala boşanmadığını ve boşanmak istemediğini de açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.