Bülent Ersoy Hastanede Babası Fikret Erkoç İle Görüntülendi!

Bülent Ersoy Hastanede Babası Fikret Erkoç İle Görüntülendi!

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Bülent Ersoy'un babası ile hastanede ameliyata girmeden önce çekilen fotoğrafını yayınladı.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, geçtiğimiz günlerde  Diva Bülent Ersoy'un babasının evinde düşerek kalça kemiğini kırdığını ve hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

Akay, "Evinde düşerek kalça kemiğini ve ayağını kıran değerli sanatçımız Bülent Ersoy'un babası Fikret Erkoç, dün ameliyata alındı ve başarılı bir ameliyat geçirdi.

Kendisine sağlıklı uzun ömürler dilerim." ifadelerini kullanarak Bülent Ersoy'un babası ile hastanede ameliyata girmeden önce çekilen fotoğrafını yayınladı.

NE OLMUŞTU?

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri sebebi ile magazin camiasında "Felaket Tellalı" lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Diva Bülent Ersoy'la ilgili üzücü bir haber verdi.

Akay, Ersoy'un babasının hastaneye kaldırıldığını duyurdu. Felaket Tellalı Onur Akay, "Değerli sanatçımız Bülent Ersoy zor günler yaşıyor ve çok üzgün. Babası Fikret Erkoç düşerek hastaneye götürüldü ve kalça kemiğini kırıldığı öğrenildi.

Tedavisi hastanede devam etmekte olan Fikret Bey'e acil şifalar dilerken, babasını bir an olsun yalnız bırakmayan Bülent Hanım'a da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.