Bülent Ersoy programa sarhoş mu çıktı? Mikrofonun açık kaldığından habersiz öyle şeyler dedi ki..

Bülent Ersoy programa sarhoş mu çıktı? Mikrofonun açık kaldığından habersiz öyle şeyler dedi ki..

Benzemez Kimse Bize programında, Bülent Ersoy'un söz ve davranışları yayına sarhoş mu çıktı sorularını sordurdu. Ünlü sanatçı sosyal medyada olay oldu. Diva, mikrofonunun açık olduğunu unutup, "Son program kovulduk" dedi.

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in sunumuyla bugün yayın hayatına başlayan Benzemez Kimse Bize programında Diva'nın konuşması ve davranışları sosyal medyada gündem oldu.

KISA SÜREDE BİNLERCE TWEET ATILDI

Bazı sosyal medya kullanıcıları, Bülent Ersoy'un canlı yayına sarhoş çıktığı iddia etti. Bülent Ersoy'la ilgili kısa süre içinde çok sayıda tweet atıldı.

"OLSA SÖYLERİM"

Konuya ilişkin canlı yayında açıklama yapan Bülent Ersoy, alkollü olduğu iddialarını reddetti.

Ersoy, "Twitter'da bir şeyler yazmışlar. 'Son derece içkili' demişler. Ağzıma bir yudum bir şey koymadım. Olsa zaten söylerim. Hiç de çekinmem ama bir yudum bir şey içmedim. Sadece heyecan bu. İlk mektep talebesi gibi sizlerden korkum heyecanım oldu. 'Acaba nasıl bulacaklar, beğendirebilecek miyim?' Bunun heyecanı içindeyim. İnsanların görüşlerine çok saygı duyuyorum. Onların sayelerinde buralara geldik" ifadelerini kullandı.

MUSTAFA KESER VE YILDIZ TİLBE DE DESTEK VERDİ

Ersoy'un açıklamaları esnasında programın diğer sunucusu Mustafa Keser ve konuk sanatçı Yıldız Tilbe de Ersoy'un sarhoş olmadığını ifade etti.

Mustafa Keser, "Programı açarken heyecandan ellerimiz titriyordu. İçki falan yok" dedi.

MEDYARADAR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.