Camdaki Kız Dizisinde Skandalların Ardı Arkası Kesilmiyor! Reyting Uğruna Yapılan Tam Bir Rezalet!

Camdaki Kız Dizisinde Skandalların Ardı Arkası Kesilmiyor! Reyting Uğruna Yapılan Tam Bir Rezalet!

Camdaki Kız, yeni skandallara imza atmaya devam ediyor. Tuba Kalçık'ın köşesine taşıdığı dizide Reyting uğruna kadını köle gibi göstermek tam bir rezalet" diyerek önemli bir noktaya dokundu.

Sabah Gazetesi'nden Tuba Kalçık'ın Haberine Göre; Ünlü psikiyatri uzmanı Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan, geçen sezon tepki üstüne tepki toplayan Kanal D ekranların Camdaki Kız dizisi skandalların bir yenisini daha ekledi. Geçen sezon baş kadın karakteri, jinekolog muayenehanesinde uzun uzun çekilen sahnelerle yerin dibine sokan dizi, büyük tepki toplamıştı.

SKANDALIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Bir bayanın yaşayabileceği en acı travmalardan biri üzerinden reyting toplamak ne ahlaka ne de vicdana sığar. Anlaşılan o ki geçen yılki tepkiler yetmemiş olacak, bu sezon da yeni skandallarla gündeme geliyor dizi.

Röntgencilik desen var, bir çiftin en özel anlarını açık açık vermek desen var... Yani reyting almak için ellerinden geleni ardlarına koymamışlar. Yazık gerçekten...

KADINLARI KÖLE GİBİ GÖSTERDİ

Dizi, kadına psikolojik şiddeti normalleştirmekle kalmıyor hem de kadını metalaştırıyor. Baş karakteri birey olarak değil de adeta 'köle' gibi göstermesi ise başlı başına rezalet. Ancak dizi sosyal ağlarda tepki toplasa da bayanlar adına mücadele veren sivil toplum kuruluşlarından ses yok. Bu sessizliğin sebebini bilmiyorum ama umarım Camdaki Kız dizisinde skandalların bir yenisi daha eklenmeden tepkilerini ortaya koyarlar. Özellikle kadına şiddet gibi can yakan bir problemimiz varken, kadına her çeşit şiddeti meşrulaştıran böyle dizileri daha fazla ekranlarda görmek istemiyorum. Kadın mağduriyetini anlatayım derken bunu reyting malzemesi haline getirmenin kimseye yararı yok.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.