Çukur'un İlayda Alişan'ın Eski Fotoğrafı Olay Oldu! İlayda Alişan Estetik Mi Yaptırdı?

Çukur'un İlayda Alişan'ın Eski Fotoğrafı Olay Oldu! İlayda Alişan Estetik Mi Yaptırdı?

TV8'in Kırmızı Oda dizisin de Süveyda karakterini canlandıran İlayda Alişan'ın eski bir fotoğrafı gündeme geldi. Ünlü oyuncunun seneler içerisindeki değişimi 'estetik' iddialarının ortaya atılmasına sebep oldu.

Show TV ekranların popüler dizisi Çukur dizisinde canlandırdığı Akşın karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran İlayda Alişan, Masumiyet'te sergilediği performansla da dikkat çekmişti.

Şimdilerde ise TV8 ekranlarında Kırmızı Oda dizisinde Süveyda karakterini canlandıran oyuncu, geçmiş yıllara ait bir resim ile gündeme bomba gibi geldi. Ünlü oyuncunun sosyal medyada gündem olan fotoğrafı ile de estetik iddialarını beraberinde getirdi.

Sosyal medya da hayranları ünlü oyuncunun estetik yaptırdığını ve çok değiştiğini savundu. Ancak bir bölümü Alişan'ın hiç değişmediğini söyledi.

SÜVEYDA'NIN HİKAYESİ NEDİR?

Kırmızı Oda’ya yeni sezonda dahil olan Süveyda’yı annesi bir şeyleri çaldığı için kliniğe getirdi. Aynı zamanda epilepsi hastası olan Süveyda'nın ilk defa 6 yaşında evden kaçtığı ve sonrasında da kaçmaya devam ettiği ortaya çıktı. Süveyda ilk defa evden kaçtığında başına korkunç bir olay gelmiş. Üniversite öğrencisi olan Süveyda, mimarlık bölümünde eğitimine devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.