Ekranların renkli moda yarışması Doya Doya Moda haftanın finali ile ekranlara geldi! Doya Doya Moda yarışmasına kim veda edecek?

Ekranların renkli moda yarışması Doya Doya Moda haftanın finali ile ekranlara geldi! Doya Doya Moda yarışmasına kim veda edecek?

Doya Doya Moda yarışması tüm hızı ile ekranlara gelmeye devam ediyor. TV8 ekranlarının sevilen moda yarışması Doya Doya Moda'da haftanın finali ekranlara geldi!

TV8 ekranlarının sevilen moda programı Doya Doya Moda haftanın finalinde ekranlara geldi. Tüm moda severleri ekranlara kilitleyen Doya Doya Moda yarışması final bölümü ile dikkatleri çekti. Yarışmacılar topladıkları puanlar ile Cuma finaline kadar alışveriş yapmaya devam ettiler. TV8 izleyicilerinin çok sevdiği ve takip ettiği Doya Doya Moda yarışması hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Doya Doya Moda yarışmasının bugün yayınlanan bölümünde bir eleme yaşanacak.

Doya Doya Moda yarışmacıları kimlerdir?

Doya Doya Moda yarışması büyük beden kadınların moda yarışmasıdır. Moda yarışmasında birbirinden eğlenceli ve birbirinden moda tutkunu yarışmacıları boy göstermektedir. Haftalardır ekranlarda olan Doya Doya Moda yarışması hız kesmeden moda tutkunlarını ve tüm izleyicileri ekranlara kilitlemeye devam ediyor.

  • Rabia Beyza Ağca
  • Rümeysa Buyuran
  • Tuğçe Sözer Tan
  • Özde Karacan
  • Sabiha Küçükislamoğlu
  • Birben Coşkun
  • Dilara Aksu

Doya Doya Moda yarışması tüm hızı ile devam ediyor!

Doya Doya Moda yarışmasının 23 Ekim tarihinde yayınlanan bölümünde Taksim’de alışveriş yapıldı. Günün konsepti seksenler olarak belirlendi. Tüm yarışmacılar büyük bir heyecan ile alışveriş yapmaya başladı. Her bir yarışması seksenler modasını yakalamaya çalıştı. En kötü kombini yapan ve haftanın en düşük puanını alan yarışmacı bu hafta ekranlara veda edecek.

Doya Doya Moda yarışmasına kim veda edecek?

TV8 ekranlarının sevilen programı bugün seksenler konseptini işleyecek. Birbirinden eğlenceli ve neşeli yarışmacılar yeni konsepti en iyi şekilde sunmak için çaba göstermeye başladılar. Yarışmacılar hem gün analizi yaparak hem de danslar ederek alışverişlerine yaptılar. Doya Doya Moda yarışmasında kolyeyi kim alacak? Puanları kim toplayacak? Doya Doya Moda yarışmasının final bölümünde yarışmaya kim veda edecek? Doya Doya Moda yarışmasında alışverişler hızla devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.