Ekranların sevilen yüzü Esra Erol’un maaşı dudak uçuklattı! Esra Erol ne kadar kazanıyor?

Ekranların sevilen yüzü Esra Erol’un maaşı dudak uçuklattı! Esra Erol ne kadar kazanıyor?

Ülkemizde yaşayan ünlülerin ne kadar para aldığı ise bu dönemde iyice merak konusu oldu. Peki canlı yayınların en çok kazananlarından biri olan Esra Erol yıllık ne kadar kazanıyor? Esra Erol'un kazancı ne kadar?

ATV ekranlarının sevilen yüzü Esra Erol, kariyerinde başarı ile ilerlerken, genç sunucunun güzelliği ve izleyicileriyle olan iletişimi çoğu kişi tarafından takdir ediliyor.

Esra Erol'un canlı yayın programında gündeme gelen olaylara karşı bakış açısı, düşünceleri herkesi şaşırtırken, hayranları tarafından da haklı bulunuyor. Programına konuk olmayı isteyen kişileri asla geri çevirmeyen Esra Erol, buna rağmen gündeme devamlı aldığı maaşı ile geliyor.

ESRA EROL NE KADAR MAAŞ ALIYOR?

Eşi Ali Özbir ile beraber çalışmakta olduğu düşünülen Esra Erol’un, aylık 1 milyon 100 bin TL maaş aldığı öğrenildi. Ayrıca Esra Erol'un 2021-2022 yılı için net maaşı henüz bilinmiyor.  Fakat 1 milyon 100 bin TL'den daha fazla olacağı kesin.

Çoğu izleyici, hayat pahalılığından isyan ederken, Esra Erol gibi, çok yüksek maaş alan ünlülere tepki göstermeden edemiyor. Bazı kişiler Esra Erol'a "Biz alışveriş yaparken iki kere düşünüyoruz, sen 1 ayda milyonlar kazanıyorsun, nasıl kardeş olalım" gibi sitemlerde bulunuyor. Esra Erol bu konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmazken, 2015 senesinden bu yana ATV ekranlarında hafta içi her gün canlı yayın olarak program yapmaya devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.