Emel Sayın, Şovmen Mehmet Ali Erbil İle Aşk Yaşadığı İddialara Son Noktayı Koydu

Emel Sayın, Şovmen Mehmet Ali Erbil İle Aşk Yaşadığı İddialara Son Noktayı Koydu

Halk arasında felaket tellalı olarak bilinen Onur Akay, "Emel Sayın'ın bu aşktan haberi bile yok!" başlıklı bugünkü yazısında, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in geride bıraktığımız günlerde Sayın hakkında yapmış olduğu açıklamalara, ünlü sanatçı Emel Sayın'ın ne söylediğine yer verdi.

Halk arasında felaket tellalı olarak bilinen Onur Akay, "Emel Sayın'ın bu aşktan haberi bile yok!" başlıklı bugünkü yazısında, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in geride bıraktığımız günlerde Sayın hakkında yapmış olduğu açıklamalara, ünlü sanatçı Emel Sayın'ın ne söylediğine yer verdi.

Emel Sayın'ın duyunca çok şaşırdığını ve bu aşktan haberi bile olmadığını dile getiren Onur Akay, "Emel Sayın'la yakın dostluğu olan kıymetli gazeteci dostum Olcay Ünal Sert'e bu aşkı sordum ve Olcay da Emel Hanım'a sordu. Emel Sayın'ın Mehmet Ali Erbil'le aşk yaşadığından haberi bile yok. "Mehmet Ali son dönemde tuhaf açıklamalar yapıyor." diyen ve şaşkınlığını gizleyemen Emel Sayın, 'Ben Mehmet Ali'ye sorarım.' dedi. Emel Hanım, Mali'nin bu esprisinin hesabını sormaya hazırlanıyor. Bu aşk gerçek olsaydı bile itiraf erkeğe değil kadına yakışırdı." diye konuştu.

Mehmet Ali Erbil Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında itirafta bulunarak, "Çok sevdiğim hala görüştüğüm, daima benim yanımda olan iyiliğimde kötülüğümde çok önemli bir dostum... Emel Sayın'la 3 ay kadar beraberdim. Emel Sayın hastane sürecinde beni hiç yalnız bırakmadı. Hiç kaybetmediğim, beraber yaşamakta olduğum dostum ama neden ayrıldığımızı açıklayamam. 'Aşkım Aşkım' dizisinden çok önce olan bir ilişkiydi. Emel Sayın'a sorun..." ifadelerini kullanmıştı.u

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.