Esra Erol’da DNA testi şoku! Canlı yayında DNA testi sonucu herkesi şaşkına çevirdi… Şiddet mağduru eş babalık testi karşısında sustu, kaldı…

Esra Erol’da DNA testi şoku! Canlı yayında DNA testi sonucu herkesi şaşkına çevirdi… Şiddet mağduru eş babalık testi karşısında sustu, kaldı…

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programında yaşananlar izleyenleri şaşkına çevirdi. Geçtiğimiz günlerde Esra Erol’un sunumuyla gerçekleşen programa katılan Muammer Güzel, iddiaları ile herkesi şoke etmişti. Eşi Gülhan’dan şiddet gördüğünü söyleyen Muammer Güzel, eşi ile karşı karşıya geldi. İkili gündeme bomba gibi düştü.

Esra Erol’un moderatörlüğünde yapılan canlı yayınlarda pek çok ailevi problemler ekran önüne getiriliyor. Karısı ile yaşadığı sıkıntıları atlatabilmek için Esra Erol’a gelen Muammer Güzel, eşi Gülhan’a ulaşabilmek için programa başvurdu.

Eşi Gülhan’ın ise Sezai isimli eski nişanlısı olduğu söylenen kişiye kaçtığını ve aynı zamanda da eşinden şiddet gördüğünü belirten Muammer Güzel, ünlü sunucu Esra Erol’dan yardım istedi.

Gülhan Hanım’a ulaşıldıktan sonra ise işler tersine döndü. Esra Erol’un, Gülhan Hanım’a çocuğunun babasının kim olduğunu sorduğunda, aldığı yanıt ise izleyenleri şaşkına uğrattı.

Gülhan Hanım, çocuğunun babasının Sezai olduğunu ancak Özcan’ın kimliğine kayıtlı olduğunu ve Muammer’e baba dediğini ekranların önünde açıkladığı anlar sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Gülhan ve Muammer Anlaşmalı Olarak Boşandı!

Esra Erol’da programında dün yayınlanan son bölümde eşi Muammer Güzel’den anlaşmalı olarak boşanan Gülhan’ın değişimi programa damgasını vurdu. Kendini hem fiziksel olarak hem de kültürel olarak geliştirdiğini dile getiren Gülhan, İngilizce öğrendiğini, kitap okumaya başladığını, her şeyin kocadan ibaret olmadığını söyledi. Gülhan’ın bu değişimi herkesi şaşırttı.

Esra Erol tarafından, Gülhan’ın değişiminin sebebi sorulduğunda, "'den boşandım, kendime geldim, güzelleştim. Başım o kadar rahat ki beynimde hiç düşünce yok. Ben çocuğum için yaratılmıştım" sözleri herkesi şaşırttı.

“Taliplerimi İstiyorum”

Gülhan’dan anlaşmalı olarak boşanan ve şiddet yediği halde Gülhan’dan helallik isteyen Muammer Güzel’den canlı yayında ilginç bir teklif geldi. Muammer Güzel, Esra Erol’a “taliplerimi arıyorum, evlenmek istiyorum” şeklinde bir talepte bulundu.

Bu sözler üzerine Gülhan, Muammer’in hala kendisinin peşinden koştuğunu iddia ederek, “ben seni istemiyorum, ruhum beynim seni istemiyor, bu konuyu kapat” şeklinde yorum yaptı.

Canlı Yayında DNA Testi Şoku

Ünlü sunucu Esra Erol, Gülhan’a, Çocuğunun babası olan Sezai’nin yanına dönecek misin sorusu üzerine “Mecburiyetten gideceğim” şeklinde bir yanıt aldı. Gülhan’a neden mecburiyetinin olduğu sorulduğunda ise başka gidecek yerinin olmadığı, ailesinin reddettiği öğrenildi.

Gülhan, Esra Erol’dan çocuğunun gerçek babasının kim olduğunu açıklamasını istedi. DNA testi açıklanmadan, Sezai’nin çocuğunun babası olan kişi olduğunu tekrarladı. Stüdyoda nefesler tutuldu ve test sonucu Esra Erol tarafından açıklandı.

Gülhan, DNA testinin sonucunda çocuğunun babasının Sezai çıkmasının üzerine gözyaşlarına boğuldu. Gülhan’ın babasının ve Sezai’nin ailesinin kendisine inanmadığını dile getiren Gülhan, test sonucuyla birlikte haklı çıktığını da sözlerine ekledi.

DNA testi sonrası çocuğun babası olduğu öğrenilen Sezai A. Canlı yayına telefonla bağlandı. DNA testi ile sonucu öğrenen Sezai, eşinden boşandıktan sonra Gülhan ile evleneceğini söyledi.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.