Esra Erol'da programı yürekleri burktu! Melisa Demirkol canlı yayına geldi mi? 12 Ağustos'tan beri kayıp olan Rabia Bulur nerede?

Esra Erol'da programı yürekleri burktu! Melisa Demirkol canlı yayına geldi mi? 12 Ağustos'tan beri kayıp olan Rabia Bulur nerede?

Esra Erol'da programında gözyaşları bitmek bilmedi. Canlı yayına geleceği söylenen Melisa Demirkol yayına geldi mi? Bir kayıp kadın daha aranıyor!

Esra Erol’da programında bugün nefesler tutuldu. ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol’da, birçok olay incelenmeye devam ediyor. Kayıplar bulunuyor, cinayetler çözülüyor, ayrılıklar bitiyor. Esra Erol herkesin gönlünde taht kuran bir isimdir.

Melisa Demirkol canlı yayına gelmedi!

Kayıp kızını aramak için ekranlara çıkan anne, kızını aramak için Esra Erol’a ulaştı. Gözyaşları içinde kızını arayan annenin hikayesi duyanları şaşkına çevirdi. Kızını arayan anne, emniyette büyük bir şok yaşadı. Kızının evlendiğini öğrenen ve şok yaşayan anne, Esra Erol’da kızını aradı. Melisa Demirkol, canlı yayına bağlanarak annesine olanları anlattı. Kocası ile canlı yayına geleceğini söyleyen Melisa, son anda canlı yayına gelmekten vazgeçti.

Melisa Demirkol’un canlı yayına çıkmasına kim engel oldu?

Ailesinin sıcak bakmadığı ve istemediği adamla evlenen ve kaçan genç kız, yayına geleceğini söylemişti. Tüm sözlere rağmen yayına gelmeyen Melisa Demirkol, tekrar yayına bağlanarak hafta sonu evlerine gideceğini söyledi. İsmet Can Demirkol ile evlenen Melisa, hafta sonu için annesine söz verdi. Melisa Demirkol’un sözünü tutmaması Esra Erol’u çok kızdırdı.

Bir kayıp kadın daha!

Ayşe Bulur, kızı Rabia Bulur için yayına çıktı. 12 Ağustos 2020 tarihinden beri haber alamayan kızını aramak için ekranlara çıktı ve kızına seslendi. Uzun zamandır kızından haber alamayan Ayşe Bulur, isyan etti. Köy yerinden çıkıp İstanbul’a kızını aramaya gelen Bulur, herkesin yüreğini burktu. Stajlarını ve okullarını hep uzak yerlerde yapan Rabia Bulur’un annesi onun erkek arkadaşına kaçmış olabileceğini düşünüyor. Eğitim hayatına çok önem veren Rabia Bulur’un ailesinin onu okutmayacağından korktuğu için gitmiş olma ihtimali de düşünüldü. Acı dolu anne, kızı için ekranlara çıktı ve isyan etti. Rabia Bulur’un nerede olduğu henüz bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.