Esra Erol'da programında bugün neler yaşandı? Buse Filiz annesi Burçe'yi arıyor! 16 yaşındaki Çilem Güngör nerede?

Esra Erol'da programında bugün neler yaşandı? Buse Filiz annesi Burçe'yi arıyor! 16 yaşındaki Çilem Güngör nerede?

Esra Erol sunuculuğu ile ekranlara gelen Esra Erol'da bugün nefes kesen olaylar incelendi! Ailesini arayanlar, kızlarını arayanlar yayına gelmeye devam ediyor!

Esra Erol’da programında olaylar çözülmeye devam ediyor. Hafta içi her gün ekranlara gelen Esra Erol, yeni bölümü ile izleyicinin karşısına çıktı. Esra Erol uzakları yakınlaştırmaya, küsleri barıştırmaya ve olayların iç yüzünü araştırmaya devam ediyor. Ekranların sevilen programı Esra Erol’da tüm hızı ile yayınlanmaya devam ediyor.

Buse annesini arıyor!

Buse, kendisini büyüten annesi ile birlikte Esra Erol’a başvurdu. Hiç görmediği annesini aramak için geldi. Buse annesini hiç görmediğini, koruyucu annesinin onu büyüttüğünü söyledi. Buse Filiz, Esra Erol’da programında kavuşan Ayşenur, Doğan ve Emrah kardeşlerden cesaret alarak geldiğini dile getirdi.  

Buse’nin anne arayışı!

Buse Filiz, 10 yaşına kadar evlatlık olduğunu bilmiyordu ancak daha sonra koruyucu annesi onun gerçek annesi olmadığını söyledi. Buse Filiz, gerçek annesini aramak için Esra Erol’a başvurdu. Buse annesini aramaya çıktı ancak annesini bulsa dahi koruyucu annesini asla bırakmayacağını dile getirdi. Buse, gelecek olan her cevaba hazır olduğunu söyledi.

Buse annesi Burçe’yi arıyor!

Buse Filiz’in koruyucu annesi kanser olduğunu ve hayattayken onu gerçek ailesi ile kavuşturmak istediğini söyledi. Tekirdağ’dan programa katılan Buse ve koruyucu annesi, Buse’nin öz annesini arıyor. Buse annesinin isminin Burçe olduğunu ve İstanbul Fatih hastanesinde dünyaya geldiğini biliyor.

Çilem Güngör hala bulunamadı!

Gözü yaşlı anne baba, Çilem Güngör’ü aramak için canlı yayına çıktı. 16 yaşındaki Çilem Güngör birkaç eşyasını alarak kimliğini bile almadan evi terk etti. Çilem Güngör evi terk mi etti yoksa biri tarafından kandırıldı mı? Kayseri’de kayıplara karışan Çilem Güngör, çok kısa bir süre önce evlerine gelen Buket arkadaşına evi terk edeceğini söylediği ortaya çıktı. Arkadaşı Buket, Çilem’in annesine bu durumdan bahsetti. Çilem Güngör nerede?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.