Filiz Akyüz cinayetinde şok gelişmeler yaşandı! Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sır perdeleri aralanıyor!

Filiz Akyüz cinayetinde şok gelişmeler yaşandı! Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sır perdeleri aralanıyor!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ekranlara gelmeye devam ediyor. Filiz Akyüz'ün şüpheli ölümü arkasındaki sır ne? Müge Anlı incelemelerine devam ediyor!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sır perdesi olan Filiz Akyüz ölümünün cinayet olduğu ortaya düşünülüyordu. Komşular Filiz Akyüz’ün patlama sonrasında ‘Nasıl olduğunu anlamadım.’ dediğini söylediler. Bu yüzden intihar şüphesi ortadan kalkmış oldu. Filiz Akyüz’ün ölümü Müge Anlı’nın yayınında incelendi.

Filiz Akyüz ölümü cinayet mi?

Filiz Akyüz cinayetinde son dakika sorular ortaya çıktı. Bilirkişi raporu geldikten sonra akıllarda birçok soru işareti oluştu. Mutfaktaki tüpgazın mücadele edilmiş olması herkesi şaşırttı. Filiz Akyüz’ün boşanma aşamasında olan kocası tüpün dedantörünü çıkardığını ancak gazı açık bırakmadığını söylemişti. Tüpün dedantörünü kim açık bıraktı? Filiz Akyüz neden o eve gitti? Ocak gözlerini kim açık bıraktı? Müge Anlı bu olayla ilgili tüm bilirkişi raporlarını sundu ve olayın taraflarını dinleyerek, ölüm nedenini bulmaya çalıştı.

Bilirkişi konuştu!

Filiz Akyüz’ün ölümü bilirkişileri ayaklandırdı. Bilirkişiler ocak sızmasının çok kolay bir şekilde yapılabileceğini söyledi. Bilinçli olarak açıldığını söyleyen bilirkişiler dedantör çıkması sonucunda gaz sızmasının imkansız olduğunu söyledi. Ancak dedantör içinde boruların zarar görmesi sonucu gaz sızması olabileceği söylendi. Bilirkişi canlı yayına konuk olarak gaz ile alakalı merak edilenleri cevapladı. Daha önce benzer davada bilirkişi raporu sunan yetkililer bu dava için çaba göstermeye devam etti.

Olay sabahı evin ışıkları yanıyordu!

Filiz Akyüz’ün gittiği evin komşusu olan bir kadın, sabah namazı saatlerinde evin ışıklarının yanıp söndüğünü gördüğünü söyledi. Sabah namazları saatlerinde evin salonunun ışıkların yandığını ve mutfak ışıklarının yanıp söndüğünü gören komşu, eve kimin girdiğini görmediğini söyledi. Eve gidenin kim olduğu merak konusu olarak kaldı diğer yandan Filiz Akyüz’ün oturmadıkları boş eve neden gittiği ise hala araştırılıyor. Filiz Akyüz’ün yanında olan bir sağlık çalışanı hastaneye gidene kadar onun yanında olduğunu anlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.