Filiz Akyüz'e ne oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ilginç ölümü incelemeye devam ediyor! Filiz Akyüz'ün yasak aşkı mı vardı?

Filiz Akyüz'e ne oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ilginç ölümü incelemeye devam ediyor! Filiz Akyüz'ün yasak aşkı mı vardı?

ATV ekranlarının sevilen ismi Müge Anlı, şüpheli bir ölümü inceliyor. Filiz Akyüz'ün soru işaretleri ile dolu ölümü herkesi merak içine sürükledi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gelen bir vaka, herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Müge Anlı’ya gelen aile, kızlarının şüpheli ölümü arkasında eşinin olduğunu söylediler. Gözü yaşlı aile kızları ile ilgili bu davanın çözülmesi için Müge Anlı’ya geldiler. Gözü yaşlı anne baba, Filiz Akyüz’ün şüpheli ölümünden kocasını suçladılar. Filiz Akyüz’ün tüm çevresi de eşinden çok korktuğunu ve eşinin onu öldürmesinden tedirgin olduğunu dile getirdiğini söylediler.

Filiz Akyüz’ün şüpheli ölümü!

Filiz Akyüz’ün ölümü tüm Türkiye’yi derinden etkiledi. Filiz Akyüz, boşanma aşamasında olduğu eşi ile bazen çocuğunu görmek için buluşuyordu. Filiz Akyüz, çocuğunu her zaman görümcesinin evinde görüyordu. Filiz Akyüz, boş bıraktıkları ve kullanmadıkları eve gitti. Çocuğunu görmek için gittiği evde büyük bir patlama yaşandı. Filiz Akyüz, evde yaşanan patlama sonucunda hayatını kaybetti.

Filiz Akyüz’ün ilişkisi olduğu iddia edilen İsmail Bey, stüdyoya geldi!

Filiz Akyüz’ün iş arkadaşı iş yerinden biri ile ilişkisi olduğunu söyledi. Sözü geçen kişi canlı yayına bağlanarak bu ilişkiyi yalanladı. Filiz Akyüz ölümünde birçok şüphe art arda gelerek devam etti. Filiz Akyüz ile ilişkisi olduğu iddia edilen İsmail Bey, stüdyoya geldi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı tüm hızı ile devam ediyor. Olayların iç yüzü çok merak ediliyor.

İsmail ve Filiz arasında ne oldu?

Canlı yayına katılan İsmail Bey, Filiz ile mesajlaştığını ancak arkadaş olarak konuştuklarını söyledi. Aralarında ilişki olmadığını söyleyen İsmail, iş icabı ona yardım ettiğini bu yüzden dedikodular çıktığını dile getirdi. İsmail Bey, eşinin Filiz’e şiddet uyguladığını bildiğini söyledi. Filiz Akyüz, eşi ile sorunlarını herkese anlatmasına rağmen eşi mutlu bir birliktelik yaşadıklarını ancak Filiz Akyüz’ün boşanmak istediğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.