Filiz Akyüz'ün ölümünde son gelişmeler ortaya çıktı! Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son dakika gelişmeleri ekranlara geldi!

Filiz Akyüz'ün ölümünde son gelişmeler ortaya çıktı! Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son dakika gelişmeleri ekranlara geldi!

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Filiz Akyüz'e ne oldu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son günlerde büyük merak konusu olan Filiz Akyüz ölümü incelenmeye devam ediyor. Filiz Akyüz hayatını kaybettikten sonra olayların iç yüzü araştırılmaya başlandı. Suçlamalar, iddialar, ipuçları, ifadeler ve itiraflar hız kesmeden devam ediyor. Yeni ifadeler ve iddialar olayların seyrini değiştirmeye devam ediyor. Filiz Akyüz davası Müge Anlı sunumu ile inceleniyor.

Patlama olan evin sahibi konuştu!

Filiz Akyüz ve Özkan Akyüz’ün boş bıraktıkları evin ev sahibi röportaj verdi. Eve polisler geldiğini söyleyen ev sahibi büyük şaşkınlık yarattı. Patlama olduğu sırada Özkan’ı aradığını ancak Özkan’ın ona yaylada olduğunu söylediğini ifade etti. Filiz Akyüz’ün ölümünde büyük soru işaretleri ortaya çıktı. Özkan Akyüz’ün çelişkili ifadeleri herkesi şaşırttı.

Filiz Akyüz’e ne oldu?

Özkan Akyüz, yaylaya gittiği saati bilmediğini söyledi. Canlı yayına gelmek istemeyen ve telefon ile bağlanmak istemeyen Özkan Akyüz, tepkileri üzerine çekmeye devam ediyor. Eve ilk giren itfaiyeci canlı yayına gelerek gördüklerini açıkladı. İtfaiye eri eve ilk girdiği zaman dedantörün ve tüpün bağlı olduğunu ancak gaz kaçırdığını söyledi. Özkan Akyüz’ün ‘çıkardım’ dediği dedantörü itfaiye erinin çıkardığı ortaya çıktı. Özkan Akyüz çelişkili ifadeleri neden verdi?

Filiz Akyüz’ün anne babası canlı yayına geldi!

Gözü yaşlı aile kızının neden öldüğünü merak ediyor. Özkan Akyüz ve Filiz Akyüz aileleri arasında bitmek bilmeyen tartışmalar da vardı. İki aile birbirlerini suçlamaya devam ediyor. Müge Anlı canlı yayında olayları inceliyor ancak yeni bir ipucu için çalışmalar daha bitmedi. Filiz Akyüz’e ne oldu? Filiz Akyüz neden boş kalan evlerine gittiler? Özkan Akyüz ve Filiz Akyüz arasında neler oldu? Yeni tanıklar da dinlendikten sonra olayların gidişatı incelenmeye devam etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.