Filiz Akyüz'ün şüpheli ölümü ile alakalı şok bir isimden ifade geldi! Filiz Akyüz'ün kocası Özkan Akyüz'ün yalanı ortaya çıktı!

Filiz Akyüz'ün şüpheli ölümü ile alakalı şok bir isimden ifade geldi! Filiz Akyüz'ün kocası Özkan Akyüz'ün yalanı ortaya çıktı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir süredir incelenen Filiz Akyüz vakasında yeni gelişmeler meydana geldi. Özkan Akyüz yalan mı söylüyor?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı Filiz Akyüz’ün şüpheli ölümünü araştırmaya devam ediyor. Sorular, cevaplar, suçlamalar, ifadeler ve yalanlar ortaya atılmaya devam ediyor. Müge Anlı sunuculuğu ile yayınlanan program tüm hızı ile yayınlanmaya devam ediyor. Filiz Akyüz öldürüldü mü? Filiz Akyüz kıskançlığa mı kurban gitti? Boş kalan bir eve neden gitti? Filiz Akyüz’e neler oldu?

Filiz Akyüz’ün eski iş arkadaşından şok itiraf geldi!

Filiz Akyüz ile daha önce iplik fabrikasında çalıştığını söyleyen arkadaşı, Özkan Akyüz ile ilgili şok itiraflarda bulundu. Özkan Akyüz’ün gece vardiyasında çalıştığı zaman izin alıp karısını kontrole gittiğini söyledi. Özkan Akyüz izin alarak eşinin eve erkek alıp almadığını kontrol ettiğini ve çok baskı uyguladığını dile getirdi. Sık sık izin alarak eşini kontrol eden Özkan Akyüz, Filiz Akyüz’ü çok korkuttuğunu dile getiren izleyici, ekran başındaki seyircileri şaşkına çevirdi.

Özkan Akyüz’ün çelişki dolu ifadeleri!

Yayına bağlanmak istemeyen ve konuşmak istemeyen Özkan Akyüz, bu sözler üzerine sessiz kaldı. Diğer yandan Özkan Akyüz ve Filiz Akyüz’ün aileleri tartışmalar yaşamaya devam ediyor. İki aile türlü nedenlerden kavgalar etmeye ve tartışmalar yaşamaya devam ediyor. Basit olaylardan bile büyük kavgalar çıkaran aileler karşısında Müge Anlı tepki gösterdi. Bu kadar kolay bir şekilde tartışma çıkarmaları herkesi şok içine sürükledi.

Filiz Akyüz’ün şüphe dolu ölümü!

Filiz Akyüz, hiç kullanmadıkları eve giderek patlama sonucu hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili tüm tanıklar dinlendi. Özkan Akyüz konuştu. Olayın içinde olan herkes tek tek ifade verdi. Müge Anlı olayı didik didik inceliyor ancak hiçbir sonuca varılmadı. Bugün şok itiraflar olayın iç yüzünü biraz olsun aydınlattı. Olayın incelemeleri büyük bir itina ile devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.