George Clooney'nin yönetmen koltuğunda oturduğu yeni proje çok yakında geliyor!

George Clooney'nin yönetmen koltuğunda oturduğu yeni proje çok yakında geliyor!

Yönetmenlik kariyerinin zirvesinde olan George Clooney, yeni projesi olan Calico Joe için kolları sıvadı! Ünlü isim yönetmenlik hayatına hızla devam ediyor!

George Clooney, birçok projesi ile dikkat çekmiştir. Başarılı projelerde yönetmenlik yapan George Clooney, yeni projeler için kolları sıvamaya hazırlanıyor. Gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı bir romanın uyarlamasını yönetecek olan Clooney, büyük heyecan yarattı. George Clooney yeni projesi için çalışmalarına başladığını hayranlarına duyurdu. Clooney, tek ve her zaman ortağı olan Grant Heslov ile çalışacağını da söyledi. İkili her projede birlikte çalışıyor.

George Clooney yönetmenlik hayatına devam ediyor!

George Clooney, son olarak Midnight Sky filminin yönetmenliğini yapmıştı. Yönettiği filmden büyük beğeni alan Clooney, yönetmenliğine Calico Joe ile devam edecek. George Clooney, Calico Joe’nun yönetmenliğini üstlenecek. George Clooney ve ortağı şimdilik farklı bir proje üstünde çalışıyor ancak en kısa zamanda yeni projesi için yoğun çalışmaya başlayacak. The Midnight Sky filmi çok yakında Netflix ekranlarına gelecek.

Calico Joe projesinin konusu nedir?

Calico Joe projesinde bir beyzbol oyuncusunun hayat hikayesini anlatıyor. Başta güzel giden hayatı zamanla büyük bir drama dönüşür. Calico, atıcı olarak beyzbol kariyerine devam etmektedir. Ünlü oyuncunun başarılara imza atması beklerken korkunç bir trajedi yaşanması ve 30 yıl komada kalmasını anlatmaktadır. Aynı isimli romandan uyarlanmıştır. Ray Chapman’ın hayatının anlatılacağı projede tamamen romana bağlı kalınmadı. Romanın üstüne kurgu eklemeleri yapıldı.

George Clooney kimdir?

George Clooney, 1961 tarihinde hayata gözlerini açmıştır. 59 yaşında olan ünlü isim çocukluğundan beri oyunculuk sektöründe başarılara imza atmıştır. Amerikalı ünlü isim oyuncu, senarist, yönetmen ve yapımcı olarak kariyerine devam etmiştir. George Timothy Clooney, üniversite eğitiminden sonra oyunculuk dünyasına giriş yapmıştır. Birçok ödüle layık görülen George Clooney, birçok başarıya imza atmıştır. 2014 yılında Amal Clooney ile dünya evine giren Clooney’in iki çocuğu vardır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.