Gerçeğin Peşinde programında yeni bir kayıp duyurusu yapıldı! Kumar batağına bulaşan Engin Çakaloğlu'na ne oldu?

Gerçeğin Peşinde programında yeni bir kayıp duyurusu yapıldı! Kumar batağına bulaşan Engin Çakaloğlu'na ne oldu?

Star TV ekranlarının sevilen programı Gerçeğin Peşinde yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Aylardır haber alınamayan Engin Çakaloğlu nerede?

Gerçeğin Peşinde programı olayları açığa kavuşturmaya devam ediyor. Sırlar ortaya çıkıyor ve herkes şok içinde programı izliyor. Birçok olayın açığa kavuştuğu program yeni vakalar ile yayın hayatına devam ediyor. Yeni bölümde gözü yaşlı bir anne yayına gelerek oğlunu aradığını dile getirdi.

Engin Çakaloğlu nerede?

Gözü yaşlı aile, bir çocuğu olan baba Engin Çakaloğlu’ndan günlerce haber alamadı. 82 gündür haber alınamayan Engin Çakaloğlu’nun nerede olduğu bilinmiyor. Annesi oğlu Engin Çakaloğlu’nu aramak için canlı yayına geldi. Müşüriye Çakaloğlu, oğlunun işe gitmek için evden çıktığını söyledi ancak günlerdir eve gelmediğini söyledi. Bir çocuğu olan Engin Çakaloğlu, işe diye çıkıp bir daha asla dönmedi. Daha önce çalıştığı dükkanı devreden ve paranın belli bir kısmını alan Engin Çakaloğlu, kayıplara karıştı.

Gözü yaşlı anne oğlunu arıyor!

Annesi Müşüriye Çakaloğlu, oğlunun borçlarının olduğunu ve borçlarından kaçtığını düşündüğünü dile getirdi. Engin Çakaloğlu’nun bahis oynadığını duyduktan sonra bu oyundan büyük borç yaptığından şüphelendiğini dile getirdi. Ekranlardan oğluna seslenen gözü yaşlı anne, en kısa sürede oğlunun nerede olduğunu bilmek istiyor. Akıllarda birçok soru işaretleri oluştu. Engin Çakaloğlu’nun ikinci bir hayatı mı var? Engin Çakaloğlu kötü insanlara bulaşıp ailesini korumak için mi kaçtı? Olayların iç yüzü hala araştırılıyor.

Engin Çakaloğlu daha önce ifade vermiş!

Engin Çakaloğlu, kaybolduktan bir süre sonra emniyete giderek kayıp olmadığını söyledi. Engin Çakaloğlu, kendisinin iyi olduğunu, kayıp olmadığını ve kimsenin onu aramasını istemediğini söyleyerek emniyete ifade vermiş. Ancak o süreden sonra da ailesini hiç aramadı. Annesi ve çevresi Engin için çok endişeleniyor. Beşiktaş’ta mekanı olan ancak bir süre önce dükkanı satan Engin Çakaloğlu’nun nerede olduğu kimse tarafından bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.