Gökhan Türkmen Türkiye turnesinde şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyleyecek

Gökhan Türkmen Türkiye turnesinde şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyleyecek

2005 tarihli "Büyük İnsan" şarkısıyla Youtube'da beş milyondan fazla dinlenen ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen, Türkiye turnesiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. 20 Ocak-10 Mart arasında gerçekleşecek turnenin Biletinial üzerinden satışa sunulan biletleri şimdiden büyük ilgi görüyor.

BASIN BÜLTENİ 11.01.2023- 2005 yılında çıkardığı ‘Büyük İnsan’ adlı parçayla yıldızı parlayan ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen, geniş kapsamlı bir Türkiye turnesine hazırlanıyor. Türkmen, 20 Ocak’ta başlayıp 10 Mart’a kadar sürecek konser serisi kapsamında İstanbul, Çanakkale, Bursa, Eskişehir, Isparta, Denizli, Konya, Ankara, Kayseri, Mersin, Gaziantep, Erzurum, Trabzon ve Ordu’daki hayranlarıyla buluşacak. Turne kapsamındaki bütün konserlerin biletleriyse Biletinial üzerinden satışa sunuldu.

Youtube’da 5 milyondan fazla dinleyiciye ulaşan “Büyük İnsan” şarkısının ardından “Dön” ve “Efkârlıyım” parçalarıyla büyük beğeni toplayan ve 2022 yılının en fazla dinlenen isimleri arasında yer alan Türkmen, başarısını yeni yılda gerçekleştireceği büyük turne ile pekiştirecek. Yıldız şarkıcı, en sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.