Güldür Güldür Show yeni sezonu ile geri dönüyor!

Güldür Güldür Show yeni sezonu ile geri dönüyor!

Ekranların kahkaha tufanı yaratan Güldür Güldür Show yarışması yeni sezonu ile izleyiciyi güldürmeye geliyor!

Güldür Güldür Show her yaş kitlesine hitap eden programı ile güldürmeye devam edecek. Show TV ekranlarının vazgeçilmez komedi programında birbirinden farklı konular skeç halinde oynanarak izleyiciye sunuluyor. İzleyiciler bu skeçleri çok beğeniyor. Yayınlandığı günlerde adeta izleyici gülmekten kendini alamıyor. Pandemi süreci olduğu için konuk sayısında değişiklik yapacağı düşünülen program ekibi, yeni sezon çalışmalarına başladı. Ekranların komedi dolu programı, izleyicileri ile tekrar buluşmaya hazırlanıyor.

Güldür Güldür Show ekranlara geri dönüyor!

Güldür Güldür Show programının yapımcılığını BKM üstlenmişti ve tekrar BKM yapımcılığı ile program devam edecek. Eğlence, komedi ve kahkaha dolu Güldür Güldür Show, çok yakında seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Küçükten büyüğe herkesin severek ve gülerek izlediği Güldür Güldür Show, yepyeni sezonu ile ekranlara bomba gibi dönüyor. TV programının sevenleri büyük bir heyecan içinde yeni bölümün ne zaman başlayacağı ile ilgili araştırmaya yaptı.

Show TV ekranlarının güldüren programı geri dönüş yapıyor!

Show TV ekranlarına gelecek olan Güldür Güldür Show 27 Ekim Salı akşamı yeni sezonu ile seyircilerini güldürmek için geliyor. BKM yeniden ekranlara dönecek olan programı için ufak bir tanıtım yaptı. Eğlenceli ve renkli sahneleri herkesi heyecanlandırdı. Pandemi sürecinde yoğun bir şekilde çalışan oyuncular, yeni sezona adeta bomba gibi geliyorlar. Oyuncu kadrosu, yazılan skeçler, verilmek istenen ana fikirler ve oyunlar ile kahkaha tufanına hazır olmanız gerekiyor. Güldür Güldür Show Show TV ekranlarında her Salı akşamı 20:00’de yayınlanacak.

Güldür Güldür Show programının yeni bölümlerinde neler olacak?

Show TV ekranlarının vazgeçilmez programı Güldür Güldür Show, yeni sezonda ülkenin etkisi altında olduğu korona virüs konusunu ele alacaklar. Son günlerde herkesin canını yakan ve korkularının nedeni olan korona virüse farklı bir bakış açısı ile yaklaşan Güldür Güldür Show ekibi, izleyenleri gülme krizine sokacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.