Günlerdir Kayıp Olan Ünlü İnternet Fenomeni Ölü Bulundu!

Günlerdir Kayıp Olan Ünlü İnternet Fenomeni Ölü Bulundu!

1 Eylül tarihinden bu yana kayıp olan 22 yaşındaki ünlü internet fenomeni polisler tarafından ölü bulundu.

Kan dondurucu olay Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşandı. 1 Eylül’den bu yana kendisinde haber alınmayan 22 yaşındaki ünlü internet fenomeni hakkındaki soruşturma devam ediyordu. 22 yaşındaki Gabby Petito hakkında ise kötü haber geldi. 22 yaşındaki genç kız soruşturma kapsamında ölü bulundu.

NİŞANLI BRİAN POLİS TARAFINDAN ARANIYOR

Petito’nun kaybolmasından hemen sonra ise nişanlısı Brian ortadan kayboldu. Polis nişanlı hakkında arama kararı çıkardı. Fakat henüz bir gelişme yaşanmadı.

Amerika’nın Wyoming eyaletinde yaşanan olaya dair gelişmeler gelmeye devam ediyor. Ünlü internet fenomeni Petito ve nişanlısı Laundrie, temmuz aylarının başında karavanlarıyla birlikte Long Island’a doğru yola çıkmıştı. Petito’dan ise en son ağustos ayının sonunda annesiyle yaptığı telefon görüşmesinde haber alındı. Genç kızdan bir daha haber alınmadı. Yolculuk boyunca çift sosyal medya hesaplarını aktif kullanıyor ve fotoğraflarını paylaşıyordu. 1 Eylül günü çift evlerine döndü fakat Petito yoktu. Genç kızın ailesi 10 gün sonra polise ihbarda bulundu.

ACILI BABADAN DUYGUSAL PAYLAŞIM

FBI, Wyoming Ulusal Parkı yakınlarında bulunan cesedin 22 yaşındaki genç kıza ait olduğunu açıkladı. Kısa süre sonra da Petito’nun babasından duygusal bir sosyal medya paylaşımı geldi. Kızının fotoğrafını paylaşan baba “dünyada iz bıraktı” notunu düştü.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Uzun süredir kendisinden haber alınamayan nişanlı Laundrie, bir avukat tuttu. Polis ve FBI ile iş birliğine gitmeyen nişanlının nerede olduğuna dair bilgi yok. Soruşturma ise devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.