Hande Erçel ve Kerem Bürsin’den sürpriz fotoğraf! Sosyal medya alt üst oldu! 13 saatte 4,8 milyonluk rekor paylaşım…

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’den sürpriz fotoğraf! Sosyal medya alt üst oldu! 13 saatte 4,8 milyonluk rekor paylaşım…

Ünlü oyuncu Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in adı magazin gündeminden düşmüyor! İkili yılan hikayesine dönen aşk dedikoduları ile sürekli magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Maldivler tatili dönüşü havalimanında görüntülen çifte aşk yaradı! Rekorlar kıran ikiliden yeni bir paylaşımla adeta sosyal medya alt üst oldu…

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in haklarında çıkan aşk dedikoduları geçtiğimiz günlerde belgelendi. Birlikte gittikleri Maldivler tatili dönüşünde el ele görüntülenen ikili sosyal medyadan en çok takip edilen ünlüler arasında yer almaya devam ediyor.

Sık sık magazin gündeminde yer alan Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in her paylaşımı olay oluyor! Önceleri sakladıkları aşklarını şimdilerde el ele görüntü vererek belgeleyen ünlü çift, tatilden yapılan paylaşımlarla milyonlarca beğeni ve yorum aldı. Kerem Bürsin, Hande Erçel ile kano keyfi yaparken çekilen fotoğraflarını Instagram’dan paylaştı. Kerem Bürsin, bu fotoğrafı “Okyanusun ortasında bir kanoyla ve sadece ikimiz… mükemmel” notuyla paylaştı.

kano.jpg

Ardından Hande Erçel’de Maldivler tatilinden fotoğraflarını “Sevincimiz fıskiyeleri patlatıyor…. Mükemmel” mesajı ile sosyal medya hesabında yayınladı.

fiskiye.jpg

Rekor Paylaşım 13 saatte 4,8 milyon beğeni, 160 bin yorum aldı!

thebursin.jpg

7,6 milyon takipçisi bulunan ünlü oyuncu Kerem Bürsin’in paylaşımına 13 saatte 2,1 milyon beğeni gelirken, 100 Bin yorum yapıldı.

Kerem Bürsin ile aynı zamanlarda paylaşım yapan Hande Erçel’in fotoğrafına ise 2,7 Milyon beğeni geldi, 60,5 Bin kişi tarafından da yorum yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde 20 Milyon takipçi sayısına ulaşarak Türkiye rekoru kıran ünlü oyuncu Hande Erçel’in takipçi sayısı 700 Bin arttı. Bu artışla birlikte 21 Milyona ulaşan Hande Erçel, Türkiye’nin en çok takip edilen kadın oyuncuları arasında yer alarak yeni bir rekora imza attı.

Serenay Sarıkaya’yı sildi!

seranay.jpg

Kerem Bürsin’in, Serenay Sarıkaya hamlesi çok dikkat çekti. Eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’yı, 2016 yılında gittikleri bir tatil fotoğrafına etiketleyen Kerem Bürsin, 5 yıl sonra ‘Serenay Sarıkaya’ etiketini kaldırdı. Bu hamle sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.