Hayranları Bu Habere Üzülecek..! Usta Sanatçı Linet, Koronavirüse Yakalandı!

Hayranları Bu Habere Üzülecek..! Usta Sanatçı Linet, Koronavirüse Yakalandı!

Son günlerde magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı Linet koronavirüse yakalandı. "O kadar korunmama rağmen, evime misafirliğe gelen bir arkadaşımın ihmali yüzünden muhtemelen Covid-19 oldum'' dedi.

Son günlerde magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı Linet'ten kötü haber geldi. "O kadar korunmama rağmen, evime misafirliğe gelen bir arkadaşımın ihmali yüzünden muhtemelen Covid-19 oldum" diyen şarkıcı, dört kez test yaptırdığını bunlardan ikisinin negatif, diğer ikisinin pozitif çıktığını belirtti.

46 yaşındaki usta şarkıcı koronavirüs hastalığını hafif atlattığı belirtildi. Linet'in, Covid 19 nedeniyle Kıbrıs'taki konserlerini ertelemek zorunda kaldığı açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde Maslak'ta sahne alan Linet, Aslı Şen ile polemiğe girmişti. 

Şen, ilerleyen dakikalarda Linet'in sahnedeki tavırlarını eleştirerek, ünlü şarkıcıya adeta ateş püskürdü. Linet'in kendi masalarına selam vermemesine tepki gösteren Şen, "Dün gece sanatçımız altı kadından oluşan masamıza bir an olsun gözünün ucuyla bile bakmazken, her nedense tüm erkekli masalara gülücükler gönderiyordu. Adabı muaşeretten bir haber!" sözleriyle ünlü şarkıcıyı hedef aldı.

"NEDEN STAR OLAMADIĞINI ANLADIK!" 

Sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunan Aslı Şen, paylaştığı Linet fotoğrafının üzerine de çarpı işareti koydu. Aslı Şen, gönderisinde "Seyretmiş olduğunuz sanatçı adabı muaşeretten bir haber bir sanatçı. Neden star olamadığını bugün akşam anladık. Özellikle kadın kadına gidecekseniz zaten gitmeyin!" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.