Hazal Kaya'dan karnı burnunda poz! Güzelliğiyle büyüledi…

Hazal Kaya'dan karnı burnunda poz! Güzelliğiyle büyüledi…

Geçtiğimiz aylarda takipçilerine ikinci bebek müjdesi veren Hazal Kaya ve Ali Atay çifti doğacak bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. Sosyal medya hesabından sıklıkla paylaşım yapan Kaya ,bu kez de karnı burnunda poz verdi. İşte ünlü oyuncunun yürekleri ısındıran o foto…

2019 yılında Ali Atay ile dünyaevine giren Hazal Kaya bu evliliğini oğulları Fikret Ali’yi kucaklarına alarak taçlandırdı. Şimdilerde ikinci kez anne olmaya hazırlanan güzel oyuncu, Instagram hesabından karnı burnunda fotoğraflarını hayranlarının beğenisine sundu.

Son olarak Pera Palas'ta Gece Yarısı adı dizide başrol oynayan Hazal Kaya, kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile 2019 yılında evlenmişti.

32 yaşındaki oyuncu, ikinci kez anne olmak için gün sayıyor. Kız bebek bekleyen ve bebeğine Leyla Süreyya adını vereceğini açıklayan oyuncu, sosyal medya hesabından büyüyen karnıyla poz verdi. Paylaşımına Kaya, "Canım kızım" notunu yazarak siyah beyaz kareleri Instagram’dan paylaştı. Kısa sürede fotoğrafa beğeni yağdı.

60120231405042703753.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.