Hazal Küçükköse makyajsız görüntülerine sert tepki gösterdi

Hazal Küçükköse makyajsız görüntülerine sert tepki gösterdi

Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, sete yetişmeye çalışırken muhabirler tarafından makyajsız görüntülendi. Oyuncu sosyal medyada bu halini paylaşanlara sitem ederken pek çok sosyal medya kullanıcısından ünlü oyuncuya destek mesajları yağdı.

Bir Peri Masalı'nda canlandırdığı Neslihan karakteriyle beğeni toplayan 34 yaşındaki oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, makyajsız fotoğrafıyla sosyal medyada olay oldu. Ekranların güzel ismi, setten yorgun argın çıktığı haliyle paparazilere yakalanınca sosyal medyanın diline düştü. Küçükköse makyajsız halini yayınlayan sayfalara sitemde bulunurken, ünlü isme 'Makyajsız da güzel' şeklinde yorumlar geldi.

MAKYAJLI VE MAKYAJSIZ HALLERİ KIYASLANDI

Küçükköse'nin makyajsız halde görüntülenen fotoğrafı ve makyajlı fotoğrafı yan yana getirilerek yayınlandı. Güzel oyuncuya en büyük destek ise sosyal medya kullanıcılarından geldi.

makyajsiz-fotografi-paylasilan-guze-unqu.jpg

GÜZEL HARCAMIŞSINIZ BENİ

Hazal Filiz Küçükköse bu halini paylaşan sayfalara sitem etti. 34 yaşındaki oyuncu "Güzel harcamışsınız teşekkür ederim. Ama keşke sabahladığım bir set gününün ardından hiç uyumadan işlerimi halletmek zorunda olduğum zaman diliminde yorgun ve keyifsiz olduğumu dile getirdiğim muhabir arkadaşlarıma başka bir gün uzun uzun sohbet etmek istediğimi de yazsaydınız" diyerek paylaşıma sitem etti. Birçok kişi Küçükköse'nin doğal halinin de en az makyajlı hali kadar güzel olduğunu vurguladı.

makyajsiz-fotografi-paylasilan-guze-oddf.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.