Kanal D kanalının yeni programı Yatıya Misafirim Var çok yakında ekranlara gelmeye hazırlanıyor! Yatıya Misafirim Var programı ne zaman yayınlanacak!

Kanal D kanalının yeni programı Yatıya Misafirim Var çok yakında ekranlara gelmeye hazırlanıyor! Yatıya Misafirim Var programı ne zaman yayınlanacak!

Yatıya Misafirim Var programı çok yakında ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ekranların yeni programı Yatıya Misafirim Var tanıtımlarını yayınlamaya devam ediyor!

Hafta içi her gün onlarca program yayınlanmaya devam ediyor. Ekranlara yeni bir program geliyor. Kanal D ekranlarına yeni bir içerik geliyor. Hafta içi her gün yayına gelecek Yatıya Misafirim Var programı çok yakında ekranlara gelecek. Kanal D kanalı yeni programı Yatıya Misafirim Var için tanıtımlar yapmaya başladı.

Ekranların yeni içeriği Yatıya Misafirim Var programı nasıl olacak?

Yatıya Misafirim Var programında 5 gün içinde 5 şehir gezilecek. Her bir şehirde yer alan bir yarışmacı misafirleri ağırlayacak. 5 yarışmacı büyük bir çaba ile misafirlerini en iyi ağırlamaya çalışacaklar. Yarışmacılar ise her gün farklı yerde konaklayarak geceyi orada geçirecekler. Gittikleri şehri tanıyacak olan ve kültürlerini görecek olan yarışmacılar her konutta ağırlanacaklar. Gün sonunda ev sahibine oy verecekler. Hafta sonunda kazanan misafirperver ortaya çıkacak.  Her gün başka şehir ve başka bir yarışmacı ile ekranlara gelecek olan Yatıya Misafirim Var programı çok yakında izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Evlere şenlik bir televizyon programı!

Eğlence, neşe, heyecan, gezi, komedi, macera, kültür, müzik, stres gibi birçok duygunun bir arada görüldüğü program, evlere şenlik getirecek. Kim daha hamarat ve misafirperver olduğunun ortaya çıkacağı yarışmada nefesler tutulacak. BBO Yapım ve Skala Yapım imzalı Yatıya Misafirim Var yarışması çok yakında Kanal D ekranlarına gelmeye hazırlanıyor.

Yatıya Misafirim Var programı ne zaman başlayacak?

Kanal D ekranlarının yeni programı olacak Yatıya Misafirim Var çok yakında ekranlarda olacak. Eğlence ve neşe dolu yarışma çok yakında izleyicisi ile buluşacak. Henüz tam olarak ne zaman yayınlanacağı hakkında net bir tarih verilmedi. Yatıya Misafirim Var programı yapımcılarının en kısa zamanda yeni tarihi açıklamaları bekleniyor. Kanal D ekranlarının yeni programı izleyicileri heyecanlandırıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.