Kleopatra filminin kadrosuna sürpriz bir isim eklendi. Çekimleri kısa bir zaman sonra başlayacak olan Kleopatra filminden şaşırtıcı haberler geldi!

Kleopatra filminin kadrosuna sürpriz bir isim eklendi. Çekimleri kısa bir zaman sonra başlayacak olan Kleopatra filminden şaşırtıcı haberler geldi!

Birçok kez filmi yapılan Kleopatra, bu kez yeni bir yorum ile izleyicinin karşısına çıkacak. Yeniden yorumlanacak olan Kleopatra filmine tanıdık bir isim damga vuruyor. Çekimleri yeni başlanacak olan Kleopatra filminde sürpriz bir isim yer alacak!

Kleopatra filminin çalışmaları başladı. Filmin hazırlıklarına başlayan Paramount Pictures, filmin çok yakında izleyici ile buluşacağının haberini verdi. Kleopatra filmi çalışmaları bittikten sonra ekranlara gelecek. Tüm önlemler üst düzey seviyede olarak çalışmalarına devam eden yapımcılar, birçok isim ile görüşmeye devam ediyor. Wonder Woman karakteri ile tanınan Gal Gadot, bu kez yeni projelerde boy göstermeye başlıyor.

Kleopatra filmi geliyor!

Kleopatra filminde sürpriz bir isim ortaya çıktı. Gal Gadot, yeni film için çalışmalara başladı. Filmle alakalı olarak birçok senarist ve yönetmen ile görüşmeler devam ediyor. Kleopatra filminde birçok isim olacak. Daha önce birçok Kleopatra filmi çekilmişti. En efsane Kleopatra filmi 1963 yapım filmi ile öne çıkıyordu. Şimdilerde başlanan Kleopatra filmi tüm hızı ile çalışmalarına devam ediyor.

Kleopatra filmine Gal Gadot imzası atılacak!

Gal Gadot, birçok projede imzası olan bir isimdir. Kleopatra filminde oynayacak olan Gal Gadot’un şu anki programına bakanlar çok şaşırdı. On parmağında on marifet olan ünlü isim adeta durmadan çalışıyor. Gal Gadot 18 Aralık tarihinde vizyona gelecek Death on the Nile kadrosunda yer alıyor. Netflix platformunda yayınlanan Red Notice filminin çekimlerine devam ediyor. 2. dünya savaşı, Hedy Lamarr projelerinde yer alıyor.

Filmin çekimleri çok yakında başlayacak!

Pandemi nedeniyle ertelenen ve çekimleri durdurulan birçok projeye rağmen çalışmaya devam eden Gal Gadot, yeni çalışmaları ile izleyiciyi büyüledi. Kleopatra filminin çekimleri devam ederken, vizyon tarihi henüz açıklanmadı. Wonder Woman karakteri olarak tanınan Gal Gadot’un yeni projeleri herkesi heyecanlandırdı. Dev bir yapım olan Kleopatra bu kez yeni bir yapımcılık ile yorumlanacak. Tüm izleyiciler, oyuncular ve yapımcılar geri dönüşler için şimdiden çok heyecanlanmaya başladılar.

Gal Gadot kimdir?

Gal Gadot, 1985 yılında hayata gözlerini açmıştır. 35 yaşında olan Gal Gadot, İsrail asıllıdır. 2004 yılından bu yana aktif olarak çalışmaktadır. Wonder Woman olarak bilinen Gal Gadot, birçok projede Wonder Woman karakterini canlandırmıştır. 2008 yılında Yaron Varsano ile evlenen Gadot’un iki çocuğu dünyaya gelmiştir. Birçok projede boy göstermiş olan Gal Gadot, bu kez yepyeni bir projede olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.