MasterChef Türkiye kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef Türkiye yarışmasında mavi takım ve kırmızı takım oluşturuldu!

MasterChef Türkiye kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef Türkiye yarışmasında mavi takım ve kırmızı takım oluşturuldu!

TV8 kanalının sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye tüm hızı ile yayınlanmaya devam ediyor. MasterChef Türkiye'de dün akşam kaptanlık için yarışıldı!

MasterChef Türkiye yarışmasında son eleme oyunu ve eleme anı gerçekleşti. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya jüriliği ile gerçekleşen yarışmadan son elenen isim Berker oldu. Berker’in elenmesi sonucu kalan yarışmacılar finale doğru devam etti. Berker, elendiği gece herkesi ağlattı. Ekranları başındaki seyirciler Berker’in gitmesine çok üzüldü. MasterChef Türkiye yarışmasında finale doğru yaklaşıldı. MasterChef Türkiye yarışmasında neler yaşandı?

MasterChef Türkiye yarışmasında kaptanlık oyunu!

MasterChef Türkiye yarışmasının kaptanlık oyununda Kayseri iline özgü olan yağlama yapıldı. Tüm yarışmacılar kaptanlık için çaba gösterdiler. Yağlama yapmak için süreyi başlatan jüriler yarışmacılardan en iyi yağlama yapanı bulmaya çalışacaklar. Tüm yarışmacılar hamurlarını yaparak çevirmeye başladılar. Yağlama yaparken eğlenceli anlar yaşayan yarışmacılar, en az 8 adet yağlama yapmaya çalıştılar.

Takımlar oluşturuldu!

MasterChef Türkiye yarışmasında kaptanlık oyunu sonucu mavi takım kaptanı belli oldu. Takım kaptanları belli olduktan sonra takımlar oluşturulmaya başlandı. Mavi takım kaptanı Özgül oldu. Tüm çabasının karşılığını alan Özgül, en iyi yağlama tabağını şeflere sundu. Özgül kırmızı takım kaptanı olarak Tanya’yı seçti. Diğer yandan Emir ve Barbaros arasındaki gerilim de tansiyonları yükseltti.

Mavi takım oluştu!

  • Özgül (k)
  • Barbaros
  • Esra
  • Uğur
  • Ayyüce
  • Eray

Kırmızı takım oluştu!

  • Tanya (k)
  • Serhat
  • Emir
  • Furkan
  • Sefa Ebru

Oyuncu değişikliği yaşandı!

Kaptanlık oyunundan sonra kaptan düellosu yaşandı. Kaptanlık düellosunu kazanan kişi kendi takımından bir kişiyi karşıya yollama hakkı ve karşı takımdan bir kişiyi alma hakkını kazanacaktı. Kaptanlık düellosunu Tanya oldu. Tanya karşı takımdan Barbaros’u aldı ve kendi takımından Sefa’yı mavi takıma gönderdi. Yeni bölüm fragmanı yayınlanan MasterChef Türkiye tüm hızı ile yayınlanmaya devam ediyor. Yeni bölümlerde yapılacak olan kör tadımlar herkesi çok heyecanlandırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.